« Terug naar portfolio

Zorghotel Residence Haganum, Den Haag

Het interieurontwerp van een zorghotel

Residence Haganum is een zorghotel nieuwe stijl in een monumentaal Haags pand uit 1890. All-In Living verzorgde het complete interieurontwerp, inclusief interieurarchitectuur en styling van diverse luxe studio’s, het restaurant, de huiskamer, het kantoor, de beautysalon en een private dining.

Eind 2012 opende Residence Haganum haar deuren. Het zorghotel is gevestigd in een klassiek pand dat een complete metamorfose heeft ondergaan.  Als je de entree betreedt, voel je meteen een authentieke sfeer. Het team van All-In Living vond het van zeer groot belang om dit te behouden. Het concept voorziet in vrijwel alle behoeften van de gasten, waardoor ‘Residence Haganum’ wordt ervaren als een luxe hotel. Door de keuze van zorgproducten met een luxe uitstraling, behouden bewoners hun gevoel van eigenwaarde.

De grote woonkamer is intiem door verschillende hoekjes en zitmogelijkheden. Zo wordt de ruimte afgescheiden door een waterdamphaard waarvan je vanaf twee kanten kunt genieten. De woonkamer loopt over in het restaurant. Hier kan in groepen of in de privésfeer gedineerd worden.

Wij wilden dat de bewoners zich ook in de gangen thuis zouden voelen. Daarom hangen overal door All-In Living ontworpen artworks met het thema Den Haag. Dit biedt herkenbaarheid aan de bewoners, die allemaal uit deze regio komen. Deze herkenning hebben wij ook mogelijk gemaakt door elke etage een eigen kleurstelling te geven. Hierdoor kunnen ouderen die wellicht verward zijn, toch gemakkelijk hun kamer terugvinden.

Elke (hotel)kamer heeft zijn eigen sfeer en straalt luxe en comfort uit.  De zorgproducten in deze kamers zijn met zorg uitgekozen en geven eerder de sfeer van een luxueus ingerichte villa dan van een zorgappartement. Al met al is het nu een zorghotel waar men met klasse, stijl en trots kan wonen.

Fotografie: Kay in ’t Veen

Bekijk ook de sfeervolle commercial die is gefilmd op de locatie:

 

 

Emile Vonk

“Een bijzonder gebouw met een even bijzondere inrichting en atmosfeer.”

Vaak horen wij van onze gasten en bewoners dat het er zo prachtig, warm en comfortabel uitziet en aanvoelt.

‘je voelt je hier gelijk thuis en het geeft je het gevoel dat je zeer welkom bent in Residence Haganum’……..aldus een gast.

‘Wie heeft al dit moois toch gemaakt en bedacht? ’ krijgen wij vaak te horen. Met gepaste trots verwijzen wij dan naar All-In Living in Haarlem.

De warmte, de uitstraling, bewoners en gasten voelen zich welkom en thuis. Dat is duidelijk de betrokken inspanning geweest van de dames van All-In Living.

Heel veel dank hiervoor.

Emile Vonk

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650