« Terug naar portfolio

Zorghotel de Kleine Heide, interieurontwerp

Locatie: Son & Breugel
Datum: Mei 2016
Opdrachtgever: Zorggroep de Laren

Amvest investeert in diverse panden waarin zorghotels zich gaan vestigen. Zo hebben zij twee panden gebouwd; een in Son en Breugel en een in Bloemendaal. Voor beide locaties werden wij gevraagd een interieurontwerp te maken voor het zorghotel dat zich erin vestigt.

Een van de vereisten voor het interieurontwerp was dat het stijlvol en high-end moest worden. Deze hotels richten zich op vermogende ouderen met een brede interesse voor kunst en cultuur. Wij weten dat het van groot belang is om een interieur te ontwerpen waar de bewoners zich thuis voelen. Het moest een interieur zijn dat voldoet aan de hoge verwachtingen en eisen van deze bewoners. Gelukkig hebben wij inmiddels ruime ervaring in deze branche en wij weten welke merken wij kunnen toepassen voor de juiste uitstraling. Wij zoeken bij het interieurontwerp altijd naar een middenweg tussen ‘praktisch in het gebruik’ en een mooie uitstraling.

"Onze ervaring met All-In Living is heel positief. Zij hebben de Villa sfeervol ingericht, zijn deskundig én binnen budget en tijd gebleven."

Villa De Kleine Heide heeft van ons een landelijk, chic interieur gekregen, waar je een warm en comfortabel gevoel van krijgt. Het kleurgebruik bestaat uit natuurtinten met hier en daar een ‘shiny’ accent. In de woonkamer hebben we de open haard centraal gesteld, zodat er vanuit alle hoeken van genoten kan worden. We hebben hoge én lage zitjes samengesteld, zodat er voor ieders behoefte een optie is. Wat wij bij deze hotels belangrijk vinden, is dat de bewoners zich kunnen afzonderen wanneer er behoefte is aan privacy. Maar daarnaast biedt het interieurontwerp ook voldoende ruimte voor gezelschappen om samen te komen. Zoals aan de lange stamtafel in de woonkamer.

Bij de styling van het interieur hebben we gezorgd voor huiselijke elementen, zoals vrolijk gekleurde kussens en vooral veel planten. Vloerkleden zijn niet rollator- en rolstoelvriendelijk, dus ter compensatie hebben wij gekozen voor mooie, volle gordijnen en wollige plaids over de stoelen en banken. Met dit soort toevoegingen kan een interieur toch een huiselijke uitstraling krijgen, zonder in te leveren op de praktische kant.

De professionele foto’s volgen snel.

"Onze ervaring met All-In Living is heel positief. Zij hebben de Villa sfeervol ingericht, zijn deskundig én binnen budget en tijd gebleven."

In Villa de Kleine Heide in Son en Breugel kunnen ouderen met een woonwens en een zorgbehoefte zelfstandig wonen en hun leven voortzetten zoals ze dat thuis gewend zijn. De Villa voorziet in hun behoefte én de behoefte van hun familie om ontzorgd te worden op alle vlakken. In hun eigen appartement behouden bewoners de regie over hun eigen leven. Door de aanwezige 24-uurszorg voelen ze zich veilig en geborgen. De Villa is de zesde villa van Zorggroep De Laren. In voorjaar 2017 opent de zevende villa in Bloemendaal. ‘’All-In Living heef ruime ervaring in interieurs voor deze doelgroep en daarom zijn we bij hen terecht gekomen. Ze gingen voortvarend…

Lees meer
Onze ervaring met All-In Living is heel positief. Zij hebben de Villa sfeervol ingericht, zijn deskundig én binnen budget en tijd gebleven.

Esther van Dalen

Zorggroep de Laren

Moodboard interieur Son & Breugel
Plattegrond interieurindeling Son & Breugel
lichtplan_-Son-en-BreugelArmaturen-voorstel-2-Son-en-Breugelarmaturen-voorstel-Son-en-Breugel
Son-&-Breugel-materialisatie-behangSon-en-Breugel-materialisatie-stof
Son-&-Breugel-producten-meubilair
Maatwerk, tv- meubelSon-&-Breugel--maatwerk--kast

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650