« Terug naar portfolio

Spaarne Gasthuis, interieurstyling woonkamer

Styling van de woonkamer op de oncologieafdeling

Het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp biedt patiënten en bezoekers steeds meer kamers met een luxe en persoonlijke uitstraling. Eind 2013 kreeg de afdeling oncologie een comfortabele wachtruimte/ woonkamer met een huiselijke touch. All-In Living ontwierp hiervoor de inrichting en styling.

Onze opdracht was het toevoegen van een warme, persoonlijke sfeer in de wachtruimte bij het nieuwe oncologiecentrum. Het resultaat is een ontmoetingsplaats die oogt als een ruime ‘huiskamer’: een lange houten tafel met rondom stoelen, een fraaie kast met magazines en verschillende besloten zitjes voor wat meer privacy.

Door het toevoegen van simpele items zoals kunstplanten, alternatieve kaarsen en styling items, krijgt een kille wachtkamer de gewenste huiselijke touch. Het probleem in een ziekenhuis is de hygiëne, waardoor niet alles mogelijk is. Wij zijn door onze ruime ervaring bekend met de merken en de materialen die wel mogen en waarmee toch een warme en prettige uitstraling bereikt kan worden.

Met dit interieur zijn wij ook de kleinste bezoekers niet vergeten: er zijn diverse speelelementen aanwezig. De positieve teksten op de wand hebben een speciale achtergrond. De wensen van patiënten zijn geïnventariseerd en die hebben wij verwerkt in een grafische illustratie.

Fotografie: Jacqueline Huber

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650