« Terug naar portfolio

Kantoor Zoomers, interieurarchitectuur

Vormgeving van het (flex) kantoorinterieur, brasserie, vergaderkamers en huisstijl

Voor kantoorverzamelgebouw Zoomers in Nieuwegein maakte All-In Living een totaalontwerp voor het interieur en de grafisch vormgeving. Het designteam heeft de entree, brasserie, vergaderkamers en de huisstijl aangepakt.

Een goede mix van eyecatchers en eenvoud, dat is het kantoor Zoomers. Met het tijdloze designthema ‘Industrial’ hebben wij deze openbare, flexibele kantorenlocatie volledig ingericht als inspirerende, functionele en eigentijdse werkomgeving, inclusief restaurant/ brasserie. Met materialen als beton, steigerhout en met basaal kleurgebruik werden 50 flexwerkplekken, vergaderruimten, een restaurant/ brasserie, de entree, gang en het sanitair ontworpen en ingericht. Ook het logo en de daarbij behorende huisstijl zijn door All-In Living ontworpen. Hierdoor konden wij het interieur en de grafische elementen perfect op elkaar laten aansluiten.

In deze video zie je meer van het interieur en de grafische vormgeving die wij hebben verzorgd voor Kantoor Zoomers, in bewegend beeld komt het ontwerp nóg beter tot haar recht!

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Martijn van den Heuvel

“Een zeer prettige samenwerking, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën.”

In 2012 is er in het centrum van Nieuwegein een kantoorpand aangekocht ter grootte van 7.276 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Het object kende bij aankoop een leegstandspercentage van ruim 90% en de vloeren waren ingedeeld conform de wensen van de jaren ’80.

Het gehele pand is vervolgens compleet gestript en ook de  technische installaties zijn volledig vernieuwd. All-In Living heeft ons geholpen met het inrichten van de algemene ruimten en de realisatie van de brasserie. De samenwerking met All-In Living kunnen wij omschrijven als zeer prettig, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën. Dankzij de creatieve kijk op het vastgoed zijn ze in staat gebleken om van een standaard kantoorpand een unieke verzamelplek te maken waar huurders van verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ook voor nieuwe huurders is het toegankelijke design van de brasserie en de algemene ruimten een extra stimulans om juist voor Kantoor Zoomers te kiezen.

Martijn van den Heuvel, Kantoor Zoomers