« Terug naar portfolio

Kantoor Zoomers, grafische vormgeving

Ontwerp van de huisstijl en de grafische interieurelementen voor Kantoor Zoomers

Kantoor Zoomers in Nieuwegein is een verzamelgebouw voor diverse ondernemingen. All-In Living werd benaderd voor het totaalontwerp van het interieur en de grafische vormgeving. De huisstijl moet aansluiten bij een brede doelgroep en passen bij het industriële pand. Wij kozen voor een frisse, gele kleur en een stoere letter. Deze combinatie past bij de grove structuren van het gebouw. Bij binnenkomst zie je het logo groots en verlicht op de muur. Dit is de hal waar alle bezoekers binnenkomen en deze ruimte dient ook als wachtruimte. Wij hebben daarvoor een bank ontworpen in de vorm van de letter Z, zodat ook hier het interieur en de grafische vormgeving op elkaar aansluiten.

In de brasserie hebben wij de letter Z ook terug laten komen als een grafische illustratie op de muur. Door de herhaling van dit element in diverse ruimtes, wordt het interieur één geheel. Daarom hebben wij zelfs de lift en het menubord gepersonaliseerd met elementen uit de huisstijl van Kantoor Zoomers.

De vergaderkamers zijn afgesloten met een glazen wand. Dit sluit perfect aan bij de industriële look & feel van de rest van het interieur, maar biedt weinig privacy. Daarom hebben wij ook hier vormgeving op aangebracht. Door de melkglasstrook wordt de eerste inkijk tegengegaan en de cirkel met tekst zorgt voor onderscheid tussen de twee vergaderkamers.

In deze video zie je meer van het interieur en de grafische vormgeving die wij hebben verzorgd voor Kantoor Zoomers, in bewegend beeld komt het ontwerp nóg beter tot haar recht!

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Martijn van den Heuvel

“Een zeer prettige samenwerking, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën.”

In 2012 is er in het centrum van Nieuwegein een kantoorpand aangekocht ter grootte van 7.276 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Het object kende bij aankoop een leegstandspercentage van ruim 90% en de vloeren waren ingedeeld conform de wensen van de jaren ’80.

Het gehele pand is vervolgens compleet gestript en ook de  technische installaties zijn volledig vernieuwd. All-In Living heeft ons geholpen met het inrichten van de algemene ruimten en de realisatie van de brasserie. De samenwerking met All-In Living kunnen wij omschrijven als zeer prettig, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën. Dankzij de creatieve kijk op het vastgoed zijn ze in staat gebleken om van een standaard kantoorpand een unieke verzamelplek te maken waar huurders van verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ook voor nieuwe huurders is het toegankelijke design van de brasserie en de algemene ruimten een extra stimulans om juist voor Kantoor Zoomers te kiezen.

Martijn van den Heuvel, Kantoor Zoomers