« Terug naar portfolio

Restaurant Residence Haganum, Den Haag

Interieurontwerp van restaurant Residence Haganum

In het zorghotel Residence Haganum is een restaurant waar bewoners terechtkunnen voor koffie, lunch en diner. In ons ontwerp hebben wij diverse mogelijkheden voor de gasten ingetekend. Zo kan er worden gedineerd in een woonkamersetting, in een privésetting (de private dining, voor wanneer bewoners gasten op bezoek hebben) of in een restaurantopstelling.

Wij vinden het belangrijk dat de bewoners ervoor kunnen kiezen om zich af te zonderen, maar wanneer ze behoefte hebben aan gezelschap kan er aangeschoven worden aan de lange tafels in het restaurant. Verder hebben wij met de indeling van de ruimte rekening gehouden met de toegankelijkheid voor rolstoelen en rollators. Ook moeten de stoelen niet te zwaar zijn en gemakkelijk verschoven kunnen worden. Bij het uitkiezen van het meubilair houden wij ook rekening met zaken zoals de zitdiepte. De bewoners moeten gemakkelijk in en uit de stoelen kunnen komen. Verder kunnen de gebruikte materialen tegen een stootje, zonder dat ze inleveren op hun uitstraling. Zorghotel Residence Haganum is een hotel met een luxe uitstraling en daarbij hoort ook een interieur dat kwalitatief goed en sfeervol is. Het was voor ons dus van groot belang dat wij hiervoor zorg dragen bij onze materiaal- en productkeuzes.

Fotografie: Kay in ’t Veen

Bekijk ook de sfeervolle commercial die is gefilmd op de locatie:

 

 

Emile Vonk

“Een bijzonder gebouw met een even bijzondere inrichting en atmosfeer.”

Vaak horen wij van onze gasten en bewoners dat het er zo prachtig, warm en comfortabel uitziet en aanvoelt.

‘je voelt je hier gelijk thuis en het geeft je het gevoel dat je zeer welkom bent in Residence Haganum’……..aldus een gast.

‘Wie heeft al dit moois toch gemaakt en bedacht? ’ krijgen wij vaak te horen. Met gepaste trots verwijzen wij dan naar All-In Living in Haarlem.

De warmte, de uitstraling, bewoners en gasten voelen zich welkom en thuis. Dat is duidelijk de betrokken inspanning geweest van de dames van All-In Living.

Heel veel dank hiervoor.

Emile Vonk

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650