« Terug naar portfolio

Mhondoro Lodge, restaurant interieur

Het restaurantinterieur van een Zuid Afrikaanse Lodge

Bij de renovatie van de Mhondoro Lodge hebben wij ook zorg gedragen voor het interieur van het restaurant van de lodge. De keuken staat bekend om culinaire hoogstandjes, dus daar hoort uiteraard een onderscheidend interieur bij.

Het interieur van het restaurant ademt een Afrikaanse sfeer, maar met een Europees sausje. Doel van de renovatie was de perfecte mix creëren tussen luxe en safari. Daarnaast spelen comfort, gemak en luxe, zeker in een restaurant, een grote rol. We hebben bij het interieurontwerp gekozen voor veel mooie, lokale producten en materialen, maar bijvoorbeeld ook voor luxe, exclusieve behangmerken uit Europa. Bij de styling van dit project hebben wij gebruikgemaakt van de producten van lokale kunstenaars, zoals Clinton Friedman. Zo maken wij de combinatie van chic en lokaal.

Om het interieurontwerp een eigen en persoonlijke signatuur te geven, hebben wij veel maatwerkmeubilair ontworpen. Hiervoor hebben wij gebruikgemaakt van robuuste, natuurlijke materialen die het gevoel van de Afrikaanse natuur en wildernis versterken. Doordat wij deze meubelen zelf hebben ontworpen, konden wij het design naadloos laten aansluiten bij de architectuur van het pand. Zo hebben wij in de lounge van het restaurant muren gecreëerd die bestaan uit hangplanten. Daardoor is er letterlijk een natuurlijke afscheiding tussen de zitjes, waarmee er privacy ontstaat.

 

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650