« Terug naar portfolio

Patrizia, kantoorinterieur

 

Kantoorinterieur

Voor het Nederlandse kantoor van Patrizia, gevestigd in Handel Amsterdam, ontwierpen wij een interieur waarbij de kernwoorden robuust, warm en chique centraal staan. Op verzoek maakten wij een interieur met een klantvriendelijke en gastvrije uitstraling.

De kleur rood uit de corporate identity van Patrizia was onze leidraad. In het gehele ontwerp hebben wij warme kleuren en materialen gebruikt, om zo een huiselijke en rustige sfeer te creëren.

Harde en zachte materialen lopen naadloos in elkaar over en door de indeling wordt de mogelijkheid geboden om flexibel met de ruimte om te gaan. Zo zijn er twee stilteruimtes gecreëerd zodat er ook separaat gewerkt kan worden. Daarnaast biedt de ruimte een luxe vergaderkamer en een entresol waar informeel vergaderd kan worden. De entresol biedt tevens de mogelijkheid om in een ontspannen setting te overleggen of een presentatie te geven.

Fotografie: Jacqueline Huber

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Gaston Hupkens

“We krijgen vaak  complimenten over de sfeer en uitstraling van ons kantoor.”

 

Eerder dit jaar (2015) was het besluit genomen dat ons bedrijf Patrizia zich ging vestigen in het nieuwe pand Handel Amsterdam aan de Fred. Roeske straat op de Zuidas in Amsterdam. All-in Living was verantwoordelijk voor de complete “look en feel” van het pand, en had voor ons diverse moodboards gemaakt, passend in het ontwerp zoals zij deze voor het gehele pand hadden ontworpen.

Één van deze moodboards was “luxe, warm en robuust”, deze sprak ons dusdanig aan, dat we All-in Living gevraagd hebben in deze sfeer een interieur ontwerp te maken voor onze nieuw te betrekken kantoorruimte. All-in Living heeft aan de hand van ons pakket van eisen, een volledig interieur ontwerp gemaakt. Het resultaat mag er zijn, en past naast het ontwerp van de algemene ruimtes van het pand zelf, ook totaal in de corporate identity van Patrizia.

Naast de indeling van ons kantoor heeft All-in Living ook het volledige meubelvoorstel gecreëerd en aan de hand van onze feedback en input verder gefinaliseerd. Tevens heeft All-in Living aan de hand van onze wensen maatwerk getekend en uitgevoerd, zoals ook een aantal grafische elementen, die de corporate identity van Patrizia benadrukken. We krijgen vaak complimenten over de sfeer en uitstraling van ons kantoor.

Het team van All-in Living heeft onze wensen en eisen perfect vertaald naar een interieur ontwerp. We hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren, en kunnen All-in Living dan ook van harte aanbevelen.

Gaston Hupkens,
Patrizia