« Terug naar portfolio

All-In Living, kantoorinterieur

Kantoorinterieur All-In Living

All-In Living heet u graag welkom op haar kantoor aan de Tappersweg te Haarlem. Ons kantoorinterieur is ons visitekaartje en wij ontvangen dan ook vol trots onze klanten in deze showroom. Het kantoor is gevuld met maatwerk en aan alle kanten word je gestimuleerd om creatief te kunnen werken.

Op de begane grond bevindt zich de grote open keuken die meteen het warme hart van ons kantoor is. Zoals vaak met een keuken, is dit de plek waar iedereen zich graag verzamelt. Hier spreken collega’s elkaar, maar ook gesprekken met klanten kunnen hier op een informele manier plaatsvinden. Naast de keuken staan een loungebank en een grote vergadertafel. Hier zijn dus diverse mogelijkheden voor werk, overleg of presentaties.

Wanneer je op de eerste verdieping komt, valt als eerste het fantastische uitzicht op. Vanaf onze bureaus kijken wij op Het Spaarne, een uitzicht dat nooit verveelt. Onze werkplekken zijn meteen de eyecatchers van ons kantoor. Hangend aan kabels, lijken de bureaus te zweven boven de grond.

De informele sfeer uit de showroom wordt boven voortgezet door een huiselijke zithoek. Hier zitten wij graag samen, om onder het genot van een kop koffie te brainstormen. Tot slot zijn op deze verdieping  ook twee vergaderkamers. De eerste kamer biedt privacy, de tweede is juist omgeven door glas, waardoor de openheid met de rest van de ruimte bewaard blijft.

Fotografie: Kay in ’t Veen

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650