« Terug naar portfolio

New Fountain, kantoorinterieur

 

 

Ontwerp en styling van een kantoorinterieur

New Fountain is een bedrijf dat mooie, vernieuwende en inspirerende websites bouwt. Helaas bleef de kantoorruimte een beetje achter op design gebied. Het kantoorpand was snel betrokken en na het plaatsen van de bureaus werd er niet veel meer aan gedaan. Tot onze hulp werd ingeschakeld en wij voor deze ietwat kille en akoestisch onaangename ruimte een ontwerp maakten. Als opdracht kregen wij mee dat de bestaande huisstijl van New Fountain in het kantoorinterieur zichtbaar moest zijn en dat het een gastvrije en minder zakelijke ruimte moest worden.

Voor dit project hebben wij een plattegrond ingetekend en een shoppinglist opgesteld, zodat de klant zelf de producten kan aanschaffen.

In de spreekruimte was het licht veel te fel en dit was hinderlijk tijdens het geven van presentaties. Op ons advies zijn alle wanden grijs geschilderd. Het effect hiervan is enorm. De grijze wanden absorberen de lichtinval waardoor het grote beeldscherm goed te zien is.

 

franseldering

“Dankzij All-In Living komt ons mooie kantoor nu helemaal tot zijn recht.”

Onlangs zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor. Veel groter, frisser en mooier dan ons oude kantoor. Het feit dat het groter is, leverde gelijk een probleem op. Er ontstonden lege ruimtes en het kantoor was wat kaal. Het grote gevaar is dat we toch snel aan het nieuwe kantoor gewend zijn geraakt ook al was het nog niet af. Het is er zogezegd nooit van gekomen om de finishing touch toe te passen, tot wij in contact kwamen met All-In Living. Dat wat wij niet meer zagen, zagen zij wel. Planten die eigenlijk niet meer kunnen, lege ruimtes en verkeerde kleuren.

Het werd ons al snel duidelijk dat bezoekers van ons kantoor wel zien wat wij niet meer zagen en dat het tijd was om hier iets aan te doen. Binnen twee weken ontvingen we van All-In Living een plattegrond van de voorgestelde indeling van ons kantoor en een shoppinglist met grotere en kleinere items om ons kantoor mee aan te kleden. Alles keurig binnen het vooraf gestelde budget. Eigen idee├źn waren ook nog welkom en als we wilden konden we bellen of mailen met vragen om te checken of bepaalde items wel of niet moesten worden gekocht. Dank zij All-In Living komt ons mooie kantoor nu helemaal tot zijn recht. Dank jullie wel! Heel veel dank hiervoor.

Frans Eldering,
New Fountain

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650