« Terug naar portfolio

Handel Amsterdam, interieurontwerp brasserie

Vormgeving van de brasserie

De brasserie van Handel Amsterdam is een warme, huiselijke en sfeervolle plek geworden, waar mensen die op de Zuidas werken graag een kopje koffie komen drinken. Maar ook voor de lunch of flexwerken is het een favoriete plek. En dat was precies onze bedoeling toen wij het ontwerp voor het interieur aan het maken waren!

Na ons onderzoek over de aanwezige horeca op de Zuidas van Amsterdam, trokken wij de conclusie dat er een warme, huiselijke plek ontbrak waar je toch op een professionele manier met klanten of relaties kan afspreken. Maar ook een plek waar je de gehele dag in een comfortabele en relaxte setting kan werken. Wij hadden dan ook meteen voor ogen dat er een open haard in de brasserie moest komen. Wij hebben diverse zithoekjes gecreƫerd, zodat er voor elke behoefte een geschikte plek is. Zo zijn er de hoge barzitjes met de olijfboom in het midden, zeer geschikt voor een informeel overleg of het nuttigen van de lunch of koffie.

Kom je voor een ontspannen kop koffie, dan zijn er lage relaxfauteuils bij de open haard. De lange leestafel is zeer geschikt als je bijvoorbeeld even moet wachten. Tot slot zijn er de brasserietafeltjes; hier kan je makkelijk je laptop op openklappen of aan plaatsnemen voor de lunch. Deze diverse werk- en zitmogelijkheden, in combinatie met de heerlijke koffie- en lunchkaart van Coffeemania, maakt dat de brasserie van Handel Amsterdam een favoriete spot is geworden van zakenmensen op de Zuidas.

Architect: Monk Architecten
Fotografie: Jacqueline Huber

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650