« Terug naar portfolio

Handel Amsterdam, interieurarchitectuur

Vormgeving van de brasserie,  flexwerkplekken, openbare ruimtes, kantoorinterieurs en de grafische vormgeving

Handel Amsterdam is een van de grootste en meest spraakmakende projecten uit onze portfolio. Al ver voor de start van de bouw van deze kantoorvilla op de Zuidas van Amsterdam, waren wij bij het project betrokken. Hierdoor konden wij een samenhangend concept realiseren, waarbij wij over elk aspect meedachten en adviseerden.

Wij geloven er sterk in dat ‘Het Nieuwe Werken’ steeds belangrijker gaat worden in de zakelijke markt. Daarom biedt het kantoorverzamelgebouw ruimte voor flexwerkers en zijn ook het restaurant en de gezamenlijke hal (Aorta) ingericht op bezoekers die op laptop of tablet willen werken. Wij verzorgden de interieurarchitectuur, grafische vormgeving en styling van alle publieke ruimtes en de vergaderkamers.

In ons concept combineren wij de zakelijke markt met een oer-Hollandse look & feel. Daarom kozen wij voor de toepasselijke naam ‘Handel Amsterdam’.

Voor het designteam van All-In Living werkt het altijd erg prettig als wij naast het interieur ook de grafische vormgeving voor een project mogen ontwikkelen. Wij kunnen deze twee ontwerpen dan naadloos in elkaar over laten vloeien. Dat het interieur en de vormgeving bij Handel geslaagd was, bleek uit de aanvragen van de ‘inwoners’ (de gevestigde bedrijven) van het pand. Na het ontwerp van de algemene ruimtes werden wij benaderd door Patrizia, Waterline Capital en Servoy voor hun kantoren ook het interieur te ontwerpen.

Architect: Monk Architecten
Fotografie: Jacqueline Huber

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650