« Terug naar portfolio

Grafische Vormgeving Beursstand, Eigen Huis (ver)Bouwen en Inrichten

Grafische vormgeving beursstand The House Of Futurescapes

Op de beurs Eigen huis (ver)Bouwen en Inrichten te Utrecht hebben we het concept ‘The House Of Futurescapes’ opnieuw gepresenteerd in een beursstand die door ons is ontworpen.

De trend The House Of Futurescapes komt voort uit signalen die we van Moeder Natuur krijgen. Een trend van bewustwording zorgt voor een herwaardering van de waarde van de natuur, in al haar facetten. Deze visie hebben we vertaald naar een compleet interieur, waarmee wij de beursbezoekers hebben geïnspireerd.

All-In Living is een totaalorganisator op het gebied van woninginterieurs, bedrijfsruimtes en styling. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van beursstands. Wij vinden het van groot belang dat een beursstand de identiteit van de meewerkende ondernemingen uitstraalt. Daarom hechten wij veel waarde aan de grafische vormgeving in zo’n stand. Daarmee kan je op subtiele, maar ook op een aanwezige manier logo’s verwerken in een interieur.

In het interieur hebben wij een wand gemaakt waarop tasjes met logo hangen. Deze waren gevuld met diverse magazines en brochures. Onder andere de brochure die wij hebben ontworpen voor deze beursstand. Daarin geven wij uitleg over het thema van de beursstand en hoe wij dit thema hebben vertaald naar de laatste interieurtrends. In deze brochure hebben wij alle merken de ruimte gegeven om hun dienst of product te vertegenwoordigen.

Bij deze beursstand hebben wij het All-In Living-logo op afstandshouders laten monteren op een zeer exclusief behang. Door deze opvallende en contrasterende ondergrond kwam het logo zeer mooi tot zijn recht. Verder hebben wij op de buitenzijde van de beursstand het logo van deze stand laten aanbrengen: The House of Futurescapes. Hierdoor kunnen passerende bezoekers geprikkeld worden om naar binnen te komen.

Fotografie: Kay in ’t Veen

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650