« Terug naar portfolio

Kantoor Zoomers, interieurontwerp brasserie

Vormgeving van de brasserie van Kantoor Zoomers

All-In Living werd door Kantoor Zoomers in Nieuwegein benaderd voor het totaalontwerp van het interieur en de grafisch vormgeving. Kantoor Zoomers is een verzamelgebouw voor diverse ondernemingen, die de brasserie met elkaar delen. Hier kan men terecht voor diverse doeleinden, zoals vergaderen, een kop koffie drinken, lunchen, overleggen of flexwerken.

Wij hebben diverse zitmogelijkheden gecreëerd, zoals hoge barzitjes, lange leestafels, lunchtafels en een comfortabele loungehoek. Zo is er voor elk doeleinde zitgelegenheid. De look & feel is zakelijk genoeg om er met relaties een overleg te kunnen houden, maar tegelijkertijd is het er warm en huiselijk, waardoor je hier ontspannen je pauze kan doorbrengen. Het is onze expertise om kantoren van een representatief interieur te voorzien waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Daarbij vinden wij het van groot belang dat ruimtes praktisch zijn ingedeeld, zonder daarbij de sfeer uit het oog te verliezen. Bij Kantoor Zoomers vertaalt zich dit in maatwerk, gecombineerd met merken uit het lage én het hoge segment.

In deze video zie je meer van het interieur en de grafische vormgeving die wij hebben verzorgd voor Kantoor Zoomers, in bewegend beeld komt het ontwerp nóg beter tot haar recht!

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Martijn van den Heuvel

“Een zeer prettige samenwerking, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën.”

In 2012 is er in het centrum van Nieuwegein een kantoorpand aangekocht ter grootte van 7.276 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Het object kende bij aankoop een leegstandspercentage van ruim 90% en de vloeren waren ingedeeld conform de wensen van de jaren ’80.

Het gehele pand is vervolgens compleet gestript en ook de  technische installaties zijn volledig vernieuwd. All-In Living heeft ons geholpen met het inrichten van de algemene ruimten en de realisatie van de brasserie. De samenwerking met All-In Living kunnen wij omschrijven als zeer prettig, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën. Dankzij de creatieve kijk op het vastgoed zijn ze in staat gebleken om van een standaard kantoorpand een unieke verzamelplek te maken waar huurders van verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ook voor nieuwe huurders is het toegankelijke design van de brasserie en de algemene ruimten een extra stimulans om juist voor Kantoor Zoomers te kiezen.

Martijn van den Heuvel, Kantoor Zoomers