« Terug naar portfolio

 Beursstand, Eigen Huis (ver)Bouwen en Inrichten

Beursstand The House Of Futurescapes

Op de beurs Eigen huis (ver)Bouwen en Inrichten te Utrecht hebben we het concept ‘The House Of Futurescapes’ opnieuw uitgerold in een beursstand die door ons is ontworpen.

De trend The House Of Futurescapes komt voort uit signalen die we van moeder natuur krijgen. We hebben de aarde uitgeput, overstromingen, aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen: ze probeert ons iets te vertellen. Deze trend van bewustwording zorgt voor een herwaardering van de waarde van de natuur, in al haar facetten. Met “The House of Futurescapes” hebben we een verbeterde natuur neergezet. Deze visie hebben we vertaald naar een compleet interieur, waarmee wij de beursbezoekers hebben geïnspireerd.

All-In Living is naast een totaalorganisator op het gebied van woninginterieurs, bedrijfsruimtes en andere zakelijke & privé activiteiten, met expertise in styling en decoratie ook de expert op het gebied van het realiseren van beursstands. Onze expertise ligt hierbij in het ontwerpen en inrichten van uw beursstand en alle facetten die hier bij komen kijken. All-In Living werkt hierbij met trendthema’s. Een van onze referentie projecten is de stand die wij gerealiseerd hebben op de Eigen huis (ver)Bouwen en Inrichten beurs.

Fotografie: Kay in ’t Veen

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650