« Terug naar portfolio

YOU!, retail interieur

Het interieur van beautysalons YOU!

Esthetiek, uiterlijke schoonheid en well-being, dat is waar de keten YOU! (voorheen YOUD!) voor staat. Het interieur van de flagshipstore en alle overige salons zijn door All-In Living ontworpen aan de hand van deze kernwoorden. Er staat maatwerkmeubilair en de speciale stoelen passen binnen de huisstijl. De open, heldere, ruimtelijke en luxe vormgeving benadrukt de kern van de zaak.

Het ontwerp dient uiteraard comfortabel en luxe te zijn, de klant dient zich ontspannen en verwend te voelen. Daarnaast moet het gebruik voor de medewerkers praktisch zijn. Vanuit beide eisen hebben wij de interieurs vormgegeven. Elke beautysalon heeft zijn eigen identiteit, maar toch zit er een eenheid in alle vestigingen. De open ruimte waar je binnenkomt is steeds voorzien van luxe behandelstoelen. Een grote maatwerkkast is zo ontworpen dat alle benodigdheden binnen handbereik liggen. Uiteraard heeft elke salon ook aparte ruimtes om de overige (privacy gevoelige) behandelingen uit te voeren. Iedere behandelkamer heeft daarbij zijn eigen thema op het gebied van kleur, behang en kunst.

De grafische elementen en de kunstwerken in de salons zijn ook ontwikkeld door All-In Living. Wij creƫerden artistieke, deels abstracte, beelden die het gevoel van well-being weerspiegelen. Op de muren van de salons zie je grafische teksten terug waarop te zien is welke behandelmethoden bij YOU! plaatsvinden. Deze exclusief ontworpen elementen dragen bij aan de merkbeleving.

Fotografie: Kay in ’t Veen

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650