Interieur architectuur

De vertaling van de wensen voor een nieuwe, grotere of betere leefomgeving

Interieur architectuur

De vertaling van de wensen voor een nieuwe, grotere of betere leefomgeving

Interieur architectuur

De vertaling van de wensen voor een nieuwe, grotere of betere leefomgeving

De werkzaamheden van een interieur architect verschillen op belangrijke punten van die van een architect, omdat het zich richt op de relatie tussen de gebruiker en de binnenruimte. Bij uw wensen naar een nieuwe, grotere of betere leefomgeving heeft u specifieke wensen, beelden en ideeën. Deze vertalen wij graag in een passend, origineel en haalbaar interieurontwerp wat direct aanvoelt als thuis.

Een interieur moet natuurlijk mooi zijn maar vooral comfortabel en praktisch. Inrichten is een vak, wij creëren eenheid en een harmonieus geheel door meubels, vloeren, wanden en raambekleding op elkaar af te stemmen. Bij All-In Living laten wij u graag zien hoe de inrichting van uw interieur óók kan, met praktische en doordachte oplossingen. Onze interieur ontwerpen zijn onderscheidend en uniek. Niet onderscheidend om het ‘anders’ zijn, maar omdat het ook ‘anders’ kan. U zult zich verbazen wat een bijzonder behang al kan doen voor een interieur, of een kleuren combinatie waarmee een ruimte een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Door middel van advies, concepten, 2- en 3D visualisaties en plattegronden geven we stapsgewijs duidelijk vorm aan uw wensen. Alle aspecten van ruimte indeling, vorm, licht en materiaal betrekken we bij het ontwerpen van uw ideale leefomgeving. Met onze (vak)kennis weten wij daarbij wat technisch haalbaar is, we onderhouden de contacten met leveranciers en aannemers en hebben kennis van de wet- en regelgeving.

Bij All-In Living denken we altijd een paar stappen vooruit. Of, hoe we het zelf ook graag omschrijven; ‘gaat niet bestaat niet!’

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Nieuwsbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips.  U kunt zich hieronder aanmelden.