Het kleine pakket

Een interieuradvies hoeft helemaal niet veel te kosten.

Hei kleine pakket

Het kleine pakket is een interieuradvies aan huis. Wanneer u bent uitgekeken op uw huidige inrichting is een goed gesprek met een van onze professionals vaak al voldoende om tot nieuwe inzichten te komen. Tijdens het gesprek nemen wij, samen met u, uw interieur onder de loep en geven wij bruikbare tips en adviezen.

Omdat het soms lastig is uw interieur wensen te verwoorden, nemen wij de tijd om met u de ruimte te bekijken. We starten altijd met het inventariseren van uw wensen en helpen u om deze te vormen naar huiselijke, praktische en creatieve ideeën. We kijken hierbij naar de aanwezige elementen van de woning. Daarbij helpen wij u de indeling te verbeteren, of door aanwijzingen te geven hoe uw huidige meubels beter tot hun recht zouden kunnen komen. Op basis van uw wensen bieden wij u advies ten aanzien van kleurgebruik, wand- en vloerbekleding, verlichting, indeling, meubels, accessoires en nog veel meer. Wij kunnen u met kleine aanpassingen op bijvoorbeeld styling gebied een suggestie geven waardoor zelfs met een klein budget een groots resultaat bereikt kan worden.

We bekijken met u de ruimte, bespreken uw wensen en geven advies in haalbare en praktische aanpassingen. Het advies kan daarna zelfstandig uitgevoerd worden. Wilt u een advies voor meerdere ruimtes in huis? Dan kunnen wij het kleine pakket uitbreiden voor €125,- per ruimte.

Graag ontvangen wij voor ons bezoek

 • Per mail ontvangen wij foto’s en/ of video’s (minimaal vijf, vanuit elke hoek van de ruimte gefotografeerd) van de huidige situatie. Wij adviseren om hierbij gebruik te maken van de app MagicPlan. Deze app zet de foto’s voor u om in een plattegrond.
 • Wij ontvangen een aantal sfeerbeelden die u aanspreken of uw gewenste interieur-stijl weergeven.
  Prijs van het kleine pakket: €195,-
 • Het tarief van €195 is per ruimte, inclusief BTW en reiskosten binnen Haarlem.
 • Woont u buiten een straal van 15km van Haarlem, dan rekenen wij een reistijdvergoeding van €1,00 per kilometer en een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer.
 • Dit is een standaard pakket, voor advies op maat maken wij graag een offerte voor u.

Het kleine pakket € 195,-

Een interieuradvies hoeft helemaal niet veel te kosten. Met dit pakket haalt u heel veel in huis voor een bescheiden prijs.

Wat krijgt u bij het kleine pakket?

 • Telefonische intake.
 • Advies op het gebied van kleur, licht, materiaal, meubilair, accessoires en indeling.
 • Moodboard.
 • Handige tips.
 • Slimme ideeën.
 • Bovenstaande verwerkt in een digitale presentatie.

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650