Blog

« Terug naar overzicht

Shugaa Dessertbar

Shugaa Dessertbar

Het valt ons op dat veel horeca interieurs op de zoetsappige tour gaan; we zien vele pasteltinten de revue passeren. Een nieuwe trend in interieurland? Zo stuitten wij ook op Shugaa, een dessertbar die onlangs zijn deuren heeft geopend in Bangkok. Het menu bevat (verrassend genoeg) alleen desserts en deze allemaal in de Franse stijl. Deze menukaart is het uitgangspunt geweest voor het interieur, waarbij suikerelementen door het hele pand terugkomen. De ontwerpers namen suikerkristallen letterlijk onder de loep en gebruikten deze vorm en kleur als basis voor de vormgeving. Daarnaast is er hout toegevoegd om het interieur warmte mee te geven. Voor het moderne gevoel van luxe is er ook het een en ander uitgevoerd in marmer en rosé goud.

Bij binnenkomst valt meteen de trap op, die in zijn geheel is opgebouwd uit transparante doosjes en die leidt je naar de verdieping waar je de chef aan het werk kan zien. Hier in Haarlem hebben wij ook een dessertbar (briljant concept overigens), maar qua interieur kan deze tent niet tippen aan Shugaa. Wellicht zou een interieur zoals Shugaa misstaan in het pittoreske centrum van Haarlem, maar wat meer durf in de Haarlemse Horeca interieurs zou ons goed doen!

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over