Blog

« Terug naar overzicht

Kleur in je interieur!

Kleur in je interieur!

Wie heeft er tegenwoordig nou nog witte muren in zijn interieur? Kleur bekennen is hot! En dan mag dat best een beetje extreem, waarbij hele kamers in een extreme kleur worden gekwast. Verf is dé ultieme manier om eens iets nieuws of avontuurlijks in je interieur uit te proberen, het is namelijk ook zo weer overgeschilderd. We zien momenteel veel matte kleuren in interieurs, waarbij het houtwerk in dezelfde kleur wordt mee geschilderd als de muur. Hierdoor wordt (bijvoorbeeld) de deur echt een onderdeel van het interieur.

Wij schrijven deze blog omdat wij laatst op een product stuitten dat ons erg aansprak: NaturePaint. Dit is poederverf (jawel, je leest het goed) die 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar is. Deze verf brengt nul komma nul schade aan mens of natuur, dus je kunt rustig de babykamer ermee schilderen en je kroost meteen in deze ruimte laten slapen. Het poeder bestaat uit talk, klei en kalksteen en krijgt zijn kleur door o.a. plantenextracten. Je voegt er wat lauwwarm water aan toe en je kunt aan de slag! Waar wij nog extra blij van worden bij dit product, is het feit dat je zo veel kan aanmaken als je nodig hebt. Het poeder dat over is kun je namelijk eindeloos bewaren. O ja, en je kunt zelf de kleuren mengen. Heerlijk kliederen voor jouw ultieme kleurresultaat.

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over