Blog

« Terug naar overzicht

Een kantoorinterieur gericht op Het Nieuwe Werken

Een kantoorinterieur gericht op Het Nieuwe Werken

Het nieuwe werken blijkt een zegen en een vloek ineen. Doordat er steeds minder tijd op kantoor wordt doorgebracht, neemt de betrokkenheid van medewerkers af. Medewerkers worden steeds meer ‘losse’ individuen die zich minder verbonden voelen met de onderneming. En dan te bedenken dat de medewerkers vaak de ziel en de identiteit van een onderneming zijn. Zij zijn degenen die contact hebben met de opdrachtgevers, potentiële klanten en natuurlijk ook met de leveranciers. Het is bewezen dat medewerkers die trots zijn op het bedrijf, loyaler zijn aan de werkgever en meer hun best doen om het bedrijf te vertegenwoordigen.

Gezien de schaarse momenten die het personeel tegenwoordig nog op kantoor doorbrengt, moeten die momenten steeds meer betekenis krijgen. Wat wil je als bedrijf overbrengen op je medewerkers en klanten? Storytelling is enorm gegroeid de laatste jaren en past heel goed bij het verbinden van je personeel aan je organisatie. Een goed en persoonlijk verhaal blijft beter hangen. Door een onderscheidend design en interieurontwerp kan de identiteit van een bedrijf vertaald worden. Vertaal daarom je visie, waarden en normen naar het interieur. Een duidelijk imago stimuleert bij de medewerkers het gevoel ergens bij te horen. Werknemers gaan pas echt waarde toevoegen aan een organisatie als ze zich ermee verbonden voelen. Bovendien zal een interieur waarin de medewerkers zich prettig voelen stimuleren om tijd op kantoor door te brengen.

All-In Living is gespecialiseerd in het vertalen van de identiteit van een onderneming naar het interieur. Wij hebben in ons portfolio al diverse voorbeelden van deze toepassingen, op een zakelijke, speelse of commerciële manier. Geheel afhankelijk van de doeleinden die aansluiten bij uw corporate identity. Aangezien wij de specialiteiten interieurinrichting én grafische vormgeving in huis hebben, kunnen wij deze twee naadloos op elkaar laten aansluiten. Daardoor voelt het als een natuurlijk geheel, zonder dat het geforceerd overkomt. Wij vinden het belangrijk dat een zakelijk interieur toch huiselijk en warm aanvoelt. Iedereen moet zich er welkom voelen en het dient tegelijk representatief te zijn. Tot slot is de praktische kant van een interieur van groot belang. Die dient gebruiksvriendelijk te zijn en voorzien van alle gemakken.

 

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over