Blog

« Terug naar overzicht

Verkoopstyling

Verkoopstyling

Wisten jullie dat All-In Living ook aan verkoopstyling doet? In samenwerking met Lotus Verkoopstyling hebben wij al de interieurs van diverse woningen omgetoverd.

Vaak zijn een aantal simpele aanpassingen al voldoende om een interieur interessant(er) te maken voor de verkoop. De woning die wij in deze blog aan jullie laten zien heeft een wat grondigere aanpak ondergaan, zo kwam er ook aardig wat verfwerk aan te pas. Het huis was zeer vrolijk gekleurd, maar wij hebben ervoor gekozen dit terug te brengen naar neutrale natuurtinten. Heftig kleurgebruik kan namelijk zó typerend zijn dat toekomstige kopers hiervan afschrikken. Door een rustig en neutraal kleurenpalet toe te passen voelt een veel bredere doelgroep zich tot de woning aangetrokken. Verder hebben wij een mix gemaakt van het huidige meubilair, aangevuld met meubels en stylingsproducten die wij nieuw hebben aangeschaft. Hierbij houden wij er uiteraard altijd rekening mee dat deze nieuwe meubelen mee kunnen verhuizen naar de toekomstige woning.

Hieronder geven wij een sfeerimpressie van het interieur vóór en na onze make-over:

verkoop-styling-2

verkoop-styling-3

Door de keuken in een warme wit-tint te schilderen is het een rustig geheel geworden. Door het verwijderen van de grote tafel is de ruimte een stuk luchtiger geworden.

verkoop-styling-4

Aan de indeling van dit gedeelte van de woonkamer hoefden wij niets te wijzigen. Door een nieuw kleurenpalet, het toevoegen van een kleed en het vervangen van de bank, is het een warm en knus hoekje geworden.

verkoop-styling-5

De gekozen meubelen passen beter in de stijl van de woning waardoor het als een kloppend geheel aanvoelt.

verkoop-styling-6

Het interieur oogt nu rustig door de hoeveelheid kleuren terug te brengen en door een aantal styling items toe te voegen.

verkoop-styling-7

De entree hebben wij een stuk lichter en luchtiger weten te maken. De zware kist is vervangen voor een sidetable en het kleurgebruik is vervangen voor natuurtinten.

verkoop-styling-8

In de slaapkamer hebben wij een nieuwe vloer en gordijnen geplaatst. Een simpele aanpassing, zoals het nieuwe beddengoed maakt ook een groot verschil in uitstraling.

verkoop-styling-9

Het houtwerk is in een frisse wit-tint geschilderd, waardoor er gekozen kon worden voor een warme, donkerdere kleur bank en kleed.

verkoop-styling-10

Wij hebben de geblokte vloer vervangen voor een neutraal laminaat. Ook hebben wij deze ruimte ingericht als een extra slaapkamer, waardoor de mogelijkheden van deze woning beter tot hun recht komen.

verkoop-styling

Tot slot hebben we van deze studeerkamer een rustige en lichte plek weten te creëren door niet alles in het zicht te hebben staan. Door het vervangen van de open boekenkasten oogt de ruimte een stuk luchtiger.

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over