Blog

« Terug naar overzicht

vakantie herinneringen in je interieur

vakantie herinneringen in je interieur

Herken je het? Je komt terug van een heerlijke vakantie, maar na een paar dagen ben je die vakantie alweer vergeten. Misschien komt er nog een mooi fotoboek voor in de kast, of blijven de foto’s op je telefoon staan? Zonde! Als je die mooie foto’s en herinneringen nou eens terug laat komen in je interieur? Dan zie je ze iedere dag en als je er even bij stilstaat, komt dat onbezorgde, relaxte gevoel misschien wel weer terug!

Wij van All-In Living helpen je graag aan een paar leuke ideetjes:

 1. Abstracte wereldkaart
  Een wereldkaart in een strak jasje. Door de rechte lijnen is hij vrij abstract, maar toch zeker nog herkenbaar als wereldkaart. Op de plaatsen waar je bent geweest kun je natuurlijk je foto’s ophangen. En heb je nog veel ruimte over op de wereldkaart? Dan gebruik je hem toch gewoon als bewaarbord voor memo’s, zonnebrillen en sleutels.
 1. Souvenirlijsten
  Verzamel jij behalve foto’s ook visitekaartjes, festivalkaartjes en bonnetjes uit andere landen? Stop ze per land en/of stad in een fotolijst. Kies je voor alle landen dezelfde fotolijst, dan oogt het een stuk rustiger in je interieur.
 1. Memories all over the world
  Een wereldkaart in het midden, met daaromheen je mooiste herinneringen in een fotolijstje. Wil je hem iets rustiger hebben dan op dit voorbeeld? Neem dan fotolijstjes van hetzelfde formaat en lijn ze met elkaar uit.
 1. Fotoletters
  Het is een flinke klus, maar dan heb je ook wat. Print een grote letter uit op stevig karton, of koop een houten letter bij de bouwmarkt en beplak deze met foto’s.
 1. Tak met foto’s
  Heb je een mooie tak gevonden op vakantie? Hang hem in je huis met de leukste foto’s eraan. Zo heb je niet alleen foto’s en herinneringen, maar een echt stukje van je vakantieland in je interieur.
 1. Holiday in a jar
  Vul een grote glazen pot met je herinneringen. Zand, schelpen, stenen en foto’s. Alles mag erin! Misschien heb je wel het lepeltje van dat heerlijke ijsje bewaard. Of heb je een postzegel uit je vakantieland over.
 1. Contouren
  Heb je al veel landen gezien van de wereld of van Europa? Knip van elk land waar je bent geweest een foto uit in de contour van het land. Zo krijg je een heel persoonlijke wereldkaart.

Ga je een van deze voorbeelden uitvoeren, of heb je zelf een leuk idee? Deel het met ons via social media. Succes en heel veel plezier met de vakantienapret!

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over