Blog

« Terug naar overzicht

Sfeerimpressie The House Of Futurescapes

Sfeerimpressie The House Of Futurescapes

We hebben jullie vast een sneak peak gegeven van de opbouw van de beurs, hierbij zien we het resultaat. Dit is niet alleen een mooi plaatje, All-In Living werkt altijd met trendthema’s. Met onze stand op de Excellent beurs hebben we ons gericht op het landschap van de toekomst. Deze trend komt voort uit signalen die we van moeder natuur krijgen. We hebben de aarde uitgeput, overstromingen, aardbevingen, tsunamis, vulkaanuitbarstingen: ze probeert ons iets te vertellen. Deze trend van bewustwording zorgt voor een herwaardering van de waarde van de natuur, in al haar facetten.

Trends in de 21ste eeuw zijn echter nooit eenzijdig. Vaak zijn het twee tegengestelde richtingen die elkaar beïnvloeden. Zo ook bij Futurescapes, waar tegenover de trend van bewustwording over de natuur een avantgardistische trend staat. Het virtuele leven waarin we ons bevinden ontwikkelt zich steeds verder. Een leven achter de computer, een leven waarin alle benodige informatie een ‘Google search’ bij ons vandaan is als tegenhanger van de natuur.

Met “The House of Futurescapes” hebben we een verbeterde natuur neergezet, naar de visie van All-In Living. Een natuur die we naar onze eigen hand hebben gezet.

We zoeken in deze trend de balans tussen de gemuteerde natuur en de virtuele wereld. Een vervreemdende combinatie die echter zeer verrassend is door de combinatie van het beste uit beide werelden. Met Futurescapes hebben wij deze twee tegengestelde trends gecombineerd tot een parallelle realiteit waar natuur en de virtuele wereld, via directe interactie, perfect in elkaar over gaan. Deze visie hebben we vertaald naar een compleet interieur, waarmee wij de beursbezoekers hebben geïnspireerd.

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over