Blog

« Terug naar overzicht

Residence Haganum

Residence Haganum

Zoals we in ons vorige bericht al aankondigden, we hebben een heel druk en succesvol weekend achter de rug! Hierbij part 2: het Open Huis van het Zorghotel Residence Haganum. Het zonnetje scheen, alle styling zag er tip top uit en het interieur sprak voor zich. Het Zorghotel was vol gestroomd met toekomstige bewoners, buurt-genoten, leveranciers, familie en een hele hoop andere geïnteresseerden. En wat een lieve en lovende woorden hebben wij, de designers van All-In Living, mogen ontvangen afgelopen zondag. Het was dan ook nog even nagenieten toen we nog even het receptieboek aan het doorbladeren waren. De bezoekers van het Open Huis hebben vele aardige woorden voor ons achtergelaten, een kleine greep:

‘Luxe doch Sfeervol’
‘Aanwinst voor de buurt’
‘Grandioos’
‘Het voelt aan als een warm bad, wat smaakvol’

Maar dit was toch wel onze favoriet: ‘Eigenlijk wil ik snel oud worden’ Een groter compliment konden wij ons niet voorstellen!

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over