Referentie

« Terug naar overzicht

"Een zeer prettige samenwerking, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën."

Een zeer prettige samenwerking, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën.

Martijn van den Heuvel

Kantoor Zoomers

In 2012 is er in het centrum van Nieuwegein een kantoorpand aangekocht ter grootte van 7.276 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Het object kende bij aankoop een leegstandspercentage van ruim 90% en de vloeren waren ingedeeld conform de wensen van de jaren ’80.

Het gehele pand is vervolgens compleet gestript en ook de  technische installaties zijn volledig vernieuwd. All-In Living heeft ons geholpen met het inrichten van de algemene ruimten en de realisatie van de brasserie. De samenwerking met All-In Living kunnen wij omschrijven als zeer prettig, met korte lijnen en een perfecte realisatie van innovatieve ideeën. Dankzij de creatieve kijk op het vastgoed zijn ze in staat gebleken om van een standaard kantoorpand een unieke verzamelplek te maken waar huurders van verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ook voor nieuwe huurders is het toegankelijke design van de brasserie en de algemene ruimten een extra stimulans om juist voor Kantoor Zoomers te kiezen.

« Vorige referentie | Volgend referentie »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over