Referentie

« Terug naar overzicht

"We hadden diverse specifieke wensen die goed vertaald zijn door All-in Living en die in de praktijk erg bruikbaar zijn gebleken."

We hadden diverse specifieke wensen die goed vertaald zijn door All-in Living.

Rieneke Nieuwenhuis-Voortman

Niverplast

Voor het interieur van ons nieuwe “thuis” in Nijverdal kwamen we na een korte zoektocht bij All-in Living terecht. We zijn heel erg blij met het uiteindelijke resultaat, een open ruimte die als kantoor functioneert maar als thuis aanvoelt door de  materiaal keuzes en ontwerp van benodigde ruimtes. Na veel overleg en het samen doornemen van schetsen zijn we tot een mooie indeling gekomen die prettig aanvoelt. De basis die tijdens het ontwerp gezet is heeft uiteindelijk ook houvast geboden tijdens andere delen van het pand waardoor we de rode draad door hebben kunnen zetten door het hele gebouw en niet alleen de kantoren.

We hadden diverse specifieke wensen die goed vertaald zijn door All-in Living en die in de praktijk erg bruikbaar zijn gebleken. Door het ronde pand ontkwamen we niet aan maatwerk waarbij de samenwerking met de interieurbouwer erg goed bleek en het resultaat daardoor ook!

« Vorige referentie |
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over