Referentie

« Terug naar overzicht

"Het team staat voor maatwerk, waarbij eenieder zijn eigen specialisme aanwendt om dat te kunnen toevoegen."

Het team staat voor maatwerk, waarbij eenieder zijn eigen specialisme aanwendt om dat te kunnen toevoegen.

Raymond Bakker

Waterline Capital

All-In Real Estate specialiseert in zich in het ontwikkelen en bouwen van duurzaam-vastgoed, voor zowel de eigen portefeuille als voor derden. Wij leggen het accent op bijzondere gebouwen die passen in het huidige tijdsbeeld of zijn omgeving.

Binnen ons bedrijf zoeken wij daarom naar partners, die juist dát als meerwaarde voor ons weten toe te voegen. De samenwerking met All-In Living in diverse projecten is voor ons vanzelfsprekend en werkt op basis van vertrouwen, kwaliteit, prijs en creatieve aanpak met oog voor een situationele styling (klantwaarde). Die gecreëerde klantwaarde is bij alle individuele huurders duidelijk waarneembaar en overal verschillend.
Het team staat voor maatwerk, waarbij eenieder zijn eigen specialisme aanwendt om dat te kunnen toevoegen aan het vaak toch iets te kale zakelijke concept.

De laatste succesvolle samenwerking, komt vooral tot uiting in het nieuwe kantoor aan de Fred. Roeskestraat, waar de look and feel volledig tot uiting komt in ons eigen kantoor, met een bankstel, tafeltennistafel, boxzak en zijn openbare brasserie met een sfeervolle openhaard. Het daar doorgevoerde thema gaat terug naar de oorsprong van Amsterdam, als centrum van handel en kunst.

Met recht, ‘the office that feels like home’.

« Vorige referentie | Volgend referentie »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over