Referentie

« Terug naar overzicht

"Het team kwam met tips en ideeën die aansloten bij wat wij nodig hebben maar zelf niet konden verwoorden."

Het team kwam met tips en ideeën die aansloten bij wat wij nodig hebben maar zelf niet konden verwoorden.

Peter Brouwer

MDCK

Als teamleider bij de zedenpolitie ben ik nauw betrokken geweest bij het opzetten van het MDCK. Samen met Janet van Bavel (oprichtster MDCK) hebben wij alle benodigde partijen verzameld in het gebouw zodat kinderen hier terecht kunnen na (seksuele) mishandeling. Het was duidelijk dat dit centrum van groot belang was en dat het meteen zijn diensten kon bewijzen. Er zijn spreekkamers, (medische) onderzoeksruimtes, werkkamers en een kindvriendelijke verhoorruimte die een sfeer moeten uitademen van veiligheid en vertrouwen. Jammer genoeg ontbrak er een kindvriendelijk interieur, waarbij de kinderen zich op hun gemak en geborgen konden voelen in de ruimtes.

All-In Living kwam naar het centrum kijken om te zien wat er nodig was. Tijdens de rondleiding door het centrum kwam het team meteen met tips en ideeën die aansloten bij wat wij nodig hebben maar zelf niet konden bedenken en/of verwoorden. Zo benoemden zij het belang van privacy in de wachtkamer, waar in sommige gevallen meerdere gezinnen tegelijkertijd aanwezig zijn. All-In Living kwam met speelse oplossingen zoals roomdividers in de vorm van huisjes, of stoelen met daken waar je je in terug kan trekken.

Wij hebben de samenwerking met het team van All-In Living als zeer prettig en informeel ervaren. Door het nauwe contact waren de lijnen kort en konden er snel spijkers met koppen geslagen worden. Wij voelden dat All-In Living zich goed kon inleven in de wensen en vereisten van dit project.

« Vorige referentie | Volgend referentie »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over