Referentie

« Terug naar overzicht

"Onze ervaring met All-In Living is heel positief. Zij hebben de Villa sfeervol ingericht, zijn deskundig én binnen budget en tijd gebleven."

Onze ervaring met All-In Living is heel positief. Zij hebben de Villa sfeervol ingericht, zijn deskundig én binnen budget en tijd gebleven.

Esther van Dalen

Zorggroep de Laren

In Villa de Kleine Heide in Son en Breugel kunnen ouderen met een woonwens en een zorgbehoefte zelfstandig wonen en hun leven voortzetten zoals ze dat thuis gewend zijn. De Villa voorziet in hun behoefte én de behoefte van hun familie om ontzorgd te worden op alle vlakken. In hun eigen appartement behouden bewoners de regie over hun eigen leven. Door de aanwezige 24-uurszorg voelen ze zich veilig en geborgen. De Villa is de zesde villa van Zorggroep De Laren. In voorjaar 2017 opent de zevende villa in Bloemendaal.

‘’All-In Living heef ruime ervaring in interieurs voor deze doelgroep en daarom zijn we bij hen terecht gekomen. Ze gingen voortvarend te werk en maakten een interieur ontwerp voor alle gemeenschappelijke ruimtes die de Villa biedt en waar onze bewoners elkaar kunnen ontmoeten, kunnen lezen, piano spelen, de maaltijd gebruiken of tv kijken. Onze bewoners zijn mensen met een rijk geestelijk leven, interesse voor kunst en cultuur en een interessante achtergrond. Met deze informatie zocht All-In Living naar een passend interieur. Dan is het prettig te weten dat zij ruime ervaring hebben in het decoreren voor deze doelgroep en bijvoorbeeld weten welke stoffen geschikt zijn: stoffen met een mooie uitstraling maar tegelijkertijd praktisch in het gebruik. Ogenschijnlijke details zijn voor ons erg belangrijk en All-In Living weet daar goed op in te spelen: zo kunnen de bewoners de eetkamerstoelen gemakkelijk verschuiven en zijn er hoge rugleuningen bij de fauteuils voor het zitgemak. Het team kwam met nuttige ideeën zoals een aparte eetkamer waar de bewoners in privé-setting met hun familie en bekenden kunnen dineren. Ook deden ze de suggestie van een grote stamtafel waar men van elkaars gezelschap kan genieten. Onze ervaring met All-In Living is heel positief. Zij hebben de Villa sfeervol ingericht, zijn deskundig én binnen budget en tijd gebleven!’’

« Vorige referentie | Volgend referentie »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over