Blog

« Terug naar overzicht

Kantoorinterieur voor Patrizia & Patrizia Logistics

Kantoorinterieur voor Patrizia & Patrizia Logistics

Patrizia is al een klant van ons sinds zij zich hebben gevestigd in Handel Amsterdam (een kantoorverzamelgebouw waarvan wij de algemene ruimtes hebben ingericht). Nu zij gaan verhuizen naar een pand verderop in de straat, hebben zij ons weer gevraagd om hun kantoorinterieur te ontwerpen. In het nieuwe pand vestigen zij zich samen met Patrizia Logistics. Ook voor deze onderneming maken wij het interieurontwerp. Hoewel beide partijen een eigen en uniek interieur krijgen, is de overall look & feel van beide interieurs warm, chic en huiselijk. Het moodboard weerspiegelt de sfeer van de ontwerpen waar wij mee bezig zijn.

patrizia-logistics-plattegrond

 

Een moodboard is voor ons altijd het uitgangspunt voor de rest van het ontwerpproces. Als wij eenmaal hebben vastgelegd wat de look & feel voor een ruimte moet worden, vertalen wij dit naar de plattegrond en eventueel maatwerk. Hieronder geven wij een inkijkje in een van onze ontwerpen voor Patrizia Logistics. U ziet hier een ingetekende plattegrond met links een schets van het maatwerkmeubel dat wij hebben ontworpen voor in dit interieur. Door dit in een 3D-tekening uit te werken is het voor de klant meteen duidelijk wat die in zijn interieur krijgt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over