Blog

« Terug naar overzicht

Moodboard voor Winston Gerschtanowitz

Moodboard voor Winston Gerschtanowitz

Soms….. soms jeuken onze handen zó erg om voor een interessant persoon een interieur te ontwerpen, dat we onszelf dan gewoon de creatieve vrijheid gunnen om een moodboard samen te stellen. Gewoon, omdat dat oplucht 😉 Winston Gerschtanowitz is zo’n interessant persoon waarvoor wij o zo graag de uitdaging aan zouden gaan voor het ontwerpen van een interieur. Je hebt ons alleen nog niet gebeld, Winston….. Hopelijk vind je het niet erg dat wij toch een beetje op de zaken vooruit lopen en wel alvast een moodboard voor je hebben gemaakt 😉

Wij schatten Winston Gerschtanowitz erop in dat hij wel van luxe en gadgets houdt, maar tegelijkertijd moet het een warm gezinshuis zijn. Waarschijnlijk woon je in een mooi landhuis waarbij wij dan graag de klassieke en rustieke elementen uit het pand zouden combineren met moderne luxe. Zo laten we die prachtige visgraat vloer liggen, maar zetten wij daar een gigantische, moderne bank op waar jullie hele gezin met vrienden en familie op kunnen borrelen. Warme, robuuste materialen combineren we met luxe producten zoals een knoepert van een wijnkast. Toch hebben wij geen shiny interieur voor ogen, eerder een stoer interieur met veel natuurlijke materialen.

Een blik op je social media account en wij leren dat jullie erg van reizen houden. Goed nieuws Winston, wij ook! Inspiratie in overload dus wat betreft mooie hotel- en restaurantinterieurs. Dit nemen wij natuurlijk allemaal mee in onze ontwerp schetsen voor jullie woning. Mocht het moodboard je nou aanspreken, bel gerust! Dan werken wij dit verder uit naar een interieur op maat, dat precies aansluit bij de wensen, smaak en behoeftes van jou en je gezin.

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over