Blog

« Terug naar overzicht

Werkplekken bij All-In Living te huur!

Werkplekken bij All-In Living te huur!

Zoals jullie weten hebben wij al enige tijd werkplekken te huur. Dit was Launchdesk ook opgevallen en zij helpen ons nu om het nóg beter onder de aandacht te brengen. Door middel van een klein interview laten zij toch weer een ander licht schijnen op onze verhuurmogelijkheden. Lees hieronder meer over het aanbod op het All-In Living-kantoor:

Behalve mooie werkplekken bieden wij veel luxe voorzieningen. We hebben meerdere vergadermogelijkheden, in zowel afgesloten ruimtes als informele setting. Naast vergaderen zijn internet, printen, koffie/thee en parkeren bij de prijs inbegrepen!

Kantoor aan het Spaarne

Ons industriële, maar huiselijke kantoor kijkt uit op het Spaarne, hét water van Haarlem. We hebben ons kantoor gevuld met designmeubels en onze bureaus hebben we zelf ontworpen. De grote wanden bestaan volledig uit ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt.

Je eigen ruime bureau

Wanneer je bij ons een bureau huurt, werk je met twee personen aan een tafel. Ieder heeft 2 meter breedte en 1 meter diepte tot zijn beschikking. Je krijgt een fijne Sedus-bureaustoel en we kunnen ervoor zorgen dat je kastruimte krijgt om je spullen in op te bergen.

Meerdere vergaderruimtes

In ons pand hebben we meerdere vergaderruimtes met zowel een formele als informele setting. Er zijn twee ruimtes die volledig afgesloten kunnen worden, zodat je genoeg privacy hebt. We hebben ook een loungehoek en een tafel in de showroom voor informele gesprekken. Wanneer de plekken of ruimtes leeg zijn, kun je deze gewoon gebruiken en hoef je ze niet van tevoren te reserveren. Ook hebben we een compleet ingerichte keuken met vriesvak, cooker, koffiezetapparaat, stoomoven, inductiekookplaat en vaatwasser. Je kunt hier een heerlijk kopje koffie of thee zetten. Om het nog luxer te maken staat er een A3-printer, zijn er inbindmogelijkheden en staan er twee tv’s.

Gezamenlijke lunch

Doordat we in een open ruimte werken, heb je gemakkelijk contact met elkaar. We overleggen snel met elkaar en het komt dan ook weleens voor dat we samenwerken aan opdrachten. Er heerst een zakelijke sfeer, waarin hard wordt gewerkt, maar waarin ook plaats is voor humor. Wij lunchen met ons team elke dag met elkaar en iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten. We organiseren niet standaard een vrijdagmiddagborrel, maar houden van spontaniteit, waardoor we regelmatig wat met elkaar drinken.

Leuke omgeving

Ons kantoor zit op een ideale plek, aan het water waar je met mooi weer de bootjes voorbij ziet varen. Je bent op de fiets in vijf minuten in het winkelgebied, waar je gezellige lunchtentjes en broodjeszaken kunt vinden. We hebben de luxe dat er elke dag een SRV-bus langskomt waarin je allerlei supermarktartikelen kunt kopen. In de zomer stopt hier zelfs de ijscokar. Je kunt ons gemakkelijk met de auto bereiken: de snelweg is hier 5 minuten vandaan en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur waar je gratis gebruik van kunt maken.

Ga naar Launchdesk voor de volledige informatie of voor het plannen van een bezichtiging!

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over