Blog

« Terug naar overzicht

Kantoorinterieur voor Niverplast

Kantoorinterieur voor Niverplast

Niverplast benaderde ons een tijd geleden met de vraag wat wij kunnen beteken voor hun nieuwe kantoorinterieur. Nou, een hele hoop creativiteit natuurlijk! Ze waren zeer gecharmeerd van ons ontwerp voor de Afrikaanse Mhondoro Lodge en wilden deze sfeer ook graag in hun nieuwe pand terugzien. De architectuur van het pand waarin zij zich nu hebben gevestigd heeft een ronde vorm en voelt Afrikaans aan, voornamelijk door het materiaalgebruik. Hierbij sluit de look & feel van Mhondoro natuurlijk perfect aan!

Gelukkig was het designteam van All-In Living al in een vroeg stadium betrokken bij dit project. Al tijdens de bouw van het nieuwe pand konden wij onze input leveren voor het interieur. Dit betekent dat wij meteen cruciale elementen, zoals aansluitpunten voor bijvoorbeeld de verlichting, op de juiste plek konden laten aanleggen. Het pand is deels fabriek, deels kantoor, waarbij wij onze expertise voornamelijk op het kantoorinterieur hebben losgelaten. Er is hier gekozen voor robuuste materialen en natuurlijke kleuren. Zo hebben wij de bekleding van de vloer ontworpen: het pand is rond en wij hebben een karpet voorgesteld met de print van de jaarringen van een boom. Verder komt er veel maatwerk in het interieur, waarbij wij de ronde vormen in ons voordeel konden gebruiken. Zo hebben wij flexwerkplekken in de vorm van een treinzitje ontworpen, maar ook een lange ‘slingertafel’ in de kantine. Hierdoor kunnen alle medewerkers aan een lange tafel bij elkaar zitten.

Momenteel is dit project in de afrondende fase en moeten de puntjes nog op de i gezet worden. Zodra alles af en geperfectioneerd is, laten wij jullie uiteraard de foto’s van dit interieur zien!

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over