Blog

« Terug naar overzicht

Interieur zorgvilla

Interieur zorgvilla

Zoals wij jullie al vertelden via onze diverse socialmediakanalen, hebben wij het ontwerp van twee zorgvilla’s voor onze rekening genomen. Dit zijn prachtige panden waar mensen op een huiselijke manier van hun oude dag kunnen genieten. Maar dan wel in alle luxe en comfort. Laat dat maar aan ons over! Met ruime ervaring in ziekenhuisinterieurs weten wij waar een interieur van een zorglocatie aan moet voldoen. Deze ervaring en de expertise die wij hebben op het gebied van huiselijke en warme interieurs is een perfecte combinatie voor deze opdracht. Het resultaat is een interieur dat rolstoel- en rollatorvriendelijk is, maar dat toch als een behaaglijke omgeving wordt ervaren. Wij hopen dat alle toekomstige bewoners zich er thuis zullen voelen! Hieronder ziet u een voorproefje van het interieur voor Son & Breugel, de villa in Brabant. Begin 2017 zullen wij het interieur voor de villa in Bloemendaal opleveren.

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over