Blog

« Terug naar overzicht

de tuin van 2016

de tuin van 2016

De tijd dat de tuin enkel bestond uit grijze tegels en gras ligt gelukkig ver achter ons! De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van ons huis. Als het weer het toelaat willen we er zoveel mogelijk tijd doorbrengen. Quality time met een goed boek, wijn en/of vrienden. Kinderen die lekker in de tuin kunnen spelen. Buiten eten, maar ook koken dankzij de meest geavanceerde buitenkeukens.

Eigen oogst
Wat we dit jaar (net als vorig jaar) veel zien zijn de moes- en kruidentuintjes. Het duurt meestal even voordat er leuke kleuren en geuren tevoorschijn komen. Tot die tijd wil het oog ook wat en met een leuke vormgeving van je moestuin is het geen ramp als je helemaal geen groene vingers blijkt te hebben.

Relaxen
Tuinbanken zijn niet langer van hout of rotan. Er zijn nu heerlijke  banken die niet zouden misstaan (en zitten) in menig interieur die gewoon buiten kunnen blijven staan!In de lijn van hangmatten en schommelbanken zien we dit jaar de rotan eggchair.  Superleuk om aan je veranda te hangen, maar heb je die nou niet, zijn ze ook verkrijgbaar met een standaard.

Vloerkleden
Wat dit jaar nieuw is, zijn de tapijtjes voor in de tuin. En sleep nu niet gelijk je hoogpolige vloerkleed naar buiten want na een regenbui verandert dit al snel in een drassig moeras (inclusief ongewenste bewoners). Er zijn nu outdoor carpets op de markt maar de keuze is nog wat beperkt. Voor meer mogelijkheden kan je ook kijken naar kleden met kunststof vezels die eerder toegepast werden in huiskeukens en horeca.

 

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over