Blog

« Terug naar overzicht

De smartkoffer van Raden

De smartkoffer van Raden

De zomer zit er weer aan te komen, dus waarschijnlijk zijn de meeste van ons mooie tripjes aan het plannen. Maar wellicht ben je een ‘frequent flyer’ en maak je wekelijks mooie tripjes. Dan ben je vast en zeker bekend met de issues waar je tegenaan loopt op luchthavens. De batterij van je mobiele telefoon is standaard leeg, je hebt eigenlijk geen idee of je koffer te zwaar is, je weet niet hoe je vanaf de luchthaven bij je hotel moet komen…….. Deze smartkoffer van Raden biedt een oplossing die er ook nog eens zeer smaakvol uit ziet.

De koffers komen in een handbagage formaat en in een groter formaat die ingecheckt moet worden. Bij de koffer hoort een app die je je kan voorzien van alle informatie die je je maar kan wensen. Zo is de koffer traceerbaar (mocht de airline hem kwijtraken), hij kan tot 4 x je telefoon volledig opladen en deze app kan je ook vertellen wat je koffer weegt. Daarbij vertelt hij je dan ook meteen of dat binnen de vereisten valt van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Verder kan je via de app een Uber taxi bestellen bij aankomst, of hij vertelt je de snelste route met het openbaar vervoer.

Wij houden natuurlijk van praktisch (al het bovenstaande is meer dan handig natuurlijk), maar we houden nóg meer van design. En laten deze smartkoffers er nou ook nog eens heel appetijtelijk uit zien! Ze zijn vrij minimalistisch, maar juist door dit strakke design en de heerlijke kleurtjes zijn de koffers zeer sophisticated. To travel in style! Vergelijk het met de Iphone, die zijn ook zeer sober vormgegeven, maar door de ronde hoeken, de verfijnde icoontjes en het enorme gebruiksgemak hebben ze toch aantrekkingskracht.

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over