Blog

« Terug naar overzicht

De kracht van onze interieurs

De kracht van onze interieurs

Wij geloven erin dat een interieur volledig moet aansluiten bij de identiteit van de gebruiker. Dit geldt voor zakelijke en particuliere interieurs. Je moet je ergens aangenaam en thuis voelen. Daarom zeggen wij ook wel: ‘We design (with) love’. Wij stoppen al onze passie en liefde in een ontwerp om ervoor te zorgen dat het interieur aanvoelt als een maatpak. Een interieur moet ontworpen worden aan de hand van de doeleinden waarvoor de ruimte gebruikt wordt. Maar een interieur moet ook kloppen in de ruimte zelf. Daarom ontwerpen wij vaak maatwerk. Hiermee maak je optimaal gebruik van de ruimte én je kunt het ontwerp hiervan helemaal toespitsen op het gebruik. Zo zijn we bezig met het interieur voor een studentenhuisvesting. Dit zijn smalle en vrij kleine kamers die multifunctioneel moeten zijn. Er moet veel opbergmogelijkheid zijn, er moet gestudeerd kunnen worden en geslapen. We hebben hiervoor een unit ontworpen die een alles-in-een-functie heeft. De kledingkast is via een verlaagd plafond verbonden aan het bed en gaat over in een tweede kast. Door hier een geheel van te maken, creëren we rust in de kamer. Wanneer in een interieur allemaal losse onderdelen zijn geplaatst, oogt het rommelig, druk en klein. Door deze elementen met elkaar te verbinden, ontstaat er een eenheid. Daarnaast geeft deze constructie een geborgen gevoel, aangezien er een nis ontstaat.

Ook zijn wij altijd heel nauw betrokken bij het proces, van a tot z. De eerste afspraak met een klant is altijd om af te tasten wat de wensen en eisen zijn. Een klik is hierbij van groot belang, aangezien we elkaar goed moeten aanvoelen. Daarna komen we graag en vaak langs bij de verbouwing om de vorderingen te bekijken. Dit zijn voor ons ook de krenten in de pap, omdat we de sfeer kunnen proeven en ons ontwerp werkelijkheid zien worden. Wij houden ervan de communicatielijnen kort te houden, zodat de klant ook weet hoe het ervoor staat en betrokken wordt bij het proces.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

« Vorig artikel | Volgend artikel »
[srp widget_title="Ons laatste project" post_content_mode="titleonly" thumbnail_width="315" thumbnail_height="315" post_limit="1" post_type="project" post_date="no"]

» Bekijk al onze projecten

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over