Loving springtime!


Voor het gemak hebben we de winter maar helemaal overgeslagen en daarmee hebben wij begin maart al last van de lentekriebels.... Dat betekend niet alleen grote schoonmaak thuis, maar ook heel veel zin in een nieuwe look in de woonkamer. Je kent dat wel; nieuw kussentje/ vaasje/ schilderijtje.... haal het zonnetje in huis met nieuwe accessoires en het voelt alsof je een complete make-over hebt gehad. Voor inspiratie kijk je op onze Pinterest account, waar wij al onze favoriete beelden verzamelen. De trends die wij deze lente zien zijn: pastel tinten (met hier en daar een pop of neon), gegroepeerde bloemen-vaasjes of planten, grafische prints, romantische en liefelijke sferen. Overkoepelend woord is: verzamelen. Alles wat je groepeert (of dat nou kussens, bloemen, vazen, schilderijen etc etc zijn), geeft een leuk effect. Makkelijk zelf thuis te doen voor weinig geld. Dat betekend instant springtime in je huis!


Onze Afrikaanse designer Clinton Friedman heeft weer erg fijne producten in zijn nieuwste collectie. Hebben-hebben-hebben? Bestel het snel via info@allinliving.nl.

Zoomers Kantoorinrichting

Ons interieur project Zoomers is afgerond en opgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Bekijk de fotosessie (door Jacqueline Huber) op onze website.

Zoomers is een kantoor- verzamelpand in Nieuwegein. Het design is een mix van eyecatchers en eenvoud. Met het tijdloze designthema ‘Industrial’ wordt deze openbare, flexibele kantorenlocatie volledig ingericht tot inspirerende, functionele en eigentijdse werkomgeving, inclusief een brasserie. Door het toegepaste maatwerk is het een uniek ontwerp, waarbij ook het logo met de daarbij behorende huisstijl is meegenomen. Hierdoor hebben wij het interieur en de grafische elementen perfect op elkaar kunnen laten aansluiten.


Interesse in een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek met een van onze interieurarchitecten? Neem contact op met 023-7600 650 of info@allinliving.nl.

 

All-In Living is wederom sponsor van het Geef Down de Toekomst Event

Ook dit jaar is All-In Living weer de sponsor van het Geef Down de Toekomst event. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 24 mei en het belooft weer groots en leuk te worden. Samen met de MF Foundation dragen wij hiermee een warm hart toe aan de stichting The Upside van Down. Wil je ook sponsor worden of erbij aanwezig zijn op deze dag? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Van paardenstal tot conceptstore

Op de hoogte blijven van alle laatste design nieuwtjes en trends op het gebied van interieur/ kleur/ textuur/ mode etc etc? Volg dan onze blog! Zo blogden wij laatst over een nieuwe conceptstore in het centrum van Haarlem:

Van paardenstal tot conceptstore

Nederland is weer een conceptstore rijker! Dit keer in onze hometown Haarlem. Morgen is de officiële opening van de nieuwe conceptstore Portrait gelegen in de hippe Vijfhoekbuurt. Gevestigd in een bijzonder pand dat heel vroeger dienst deed als paardenstal, gevolgd door een garage en een jeans outlet, is het nu een creatieve werkplek, een knusse koffiebar, een eigentijdse galerie en een inspirerende winkel. In hun conceptstore vind je naast prachtige Scandinavische merken als Samsøe Φ Samsøe, Selected Femme, A.O.CMS, L:A Bruket en Hagedornhagen ook werk van Nederlandse ontwerpers als de mooie interieuraccessoires van Fest Amsterdam. Kortom; een reden om weer eens een bezoekje aan Haarlem te brengen!