Header

December 2013


Langs deze weg wensen wij u prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar!

Wij danken u dan ook voor de prettige samenwerking en hopen deze voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar. 

Project Chamrousse

All-In Living goes international!

Twee weken geleden waren de All-In Living designers nog in Dubai te vinden voor de inrichting van een appartement en het bezoeken van de Big 5 beurs.  
Dit weekend heeft ons team  de inrichting verzorgd van een tal chalets in het Franse skigebied Chamrousse. 

Er is gebruik gemaakt van warm en authentiek hout, maar wel op een vernieuwende moderne manier. De materialen, texturen en stoffen die zijn toegepast zijn van natuurlijke aard, zodat deze mooi aansluiten bij het hout en de sfeer van de chalets en de omgeving.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk voor meer foto's op onze Facebook pagina.

www.facebook.com/Allinliving

 

 

Wist je dat het 1e gesprek met een interieurarchitect kosteloos is? 

Of het nu gaat om een efficiƫntere indeling van een kantoorruimte, een mooiere badkamer, een verlichtingsplan voor een tentoonstelling of een oude fabriek die moet worden verbouwd tot restaurant. Schakel een interieurarchitect in. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Een interieurarchitect denkt vanuit de gebruiker en kan als geen ander uw wensen vertalen in een functioneel ruimtelijk plan.

Wat doet een interieurarchitect?
Een interieurarchitect brengt uw wensen in kaart, weet wat technisch haalbaar is, is op de hoogte van wet-en regelgeving, regelt vergunningen bij de gemeente, begeleidt prijsonderhandelingen, onderhoudt contacten met leveranciers en aannemers en houdt toezicht op uitvoering en oplevering.

Samen met u komen wij tot een uniek en doeltreffend ontwerp dat binnen uw budget te realiseren is.

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of laat ons contact met u openemen!

Vul het contactformulier in op onze website of mail naar info@allinliving.nl

All-In Living realiseert nieuw interieur voor YOU! Beauty Store Hilversum

Sneak preview! Binnenkort vindt de opening van een nieuwe beauty store in het centrum van Hilversum plaats. Op de Langestraat 15 opent namelijk een nieuwe YOU! Beauty Store vestiging haar deuren.

All-In Living is de afgelopen periode druk in de weer geweest met het aanpassen van het interieur van deze centraal gelegen locatie. Het pand is van binnen totaal gestript. Er zijn extra kamers gecreƫerd, er is een nieuwe vloer gelegd, en de wanden zijn voorzien van exclusief behang. Daarbij heeft All-In Living ook de grafische vormgeving gerealiseerd, dat zich uit in de lichtreclame en de wand- en raambestickering.

Dit franchise concept kenmerkt zich door het strakke, moderne interieur met de kleuren paars, zilver en wit. Deze kleuren zijn uiteraard ook in deze store weer zorgvuldig doorgevoerd in de inrichting.

Bij YOU! Beauty Stores kunt u terecht voor alles op het gebied van huidverbetering. Hierbij kunt u denken aan traditionele en innovatieve gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, definitief ontharen, wellness, injectables en meer.

Kijk voor meer informatie op www.youbeautystores.nl