All-In Living contact
---

Creatieve uitspattingen

Het designteam van All-In Living gebruikt zijn ideeën om alle interieurs tot een beleving te maken. Voor bewoners, bezoekers en medewerkers willen we een warm, welkom en huiselijk gevoel creëren, waarbij de funfactor niet mag ontbreken. Door onze ervaring in zakelijke interieurs weten wij precies hoe we een representatief kantoorinterieur kunnen vormgeven dat toch aanvoelt als thuis. Een ruimte voelt voor ons als een leeg palet waarop wij onze creatieve ideeën kunnen loslaten. Wij geven ruimtes graag vorm, waarbij wij ons laten leiden door de functie van de ruimte. Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoeftes en een eigen uitstraling. Wij vinden het erg belangrijk dat een interieur functioneel is en tegelijk een lust is voor het oog. Dit realiseren wij met grote en kleine creatieve ‘uitspattingen’.

Momenteel nemen wij deel aan twee pitches. We gaan graag de race aan met alle andere enthousiaste ontwerpers en we hopen de opdrachtgevers te inspireren met onze ideeën. Als ze kiezen voor een samenwerking met All-In Living betekent dat nauw contact, persoonlijke benadering, maar vooral veel gevoel voor een warm, sfeervol en huiselijk eindresultaat. Waar je met gepaste trots je klanten en medewerkers welkom heet.

---

Met gepaste trots

Mond-tot-mondreclame is de beste reclame die er is. Daarom geven wij onze klanten graag een podium om aan jullie te vertellen hoe de samenwerking met ons is bevallen. ;-) Op onze nieuwe, verbeterde website hebben wij hier dan ook ruimte voor ingericht. Klanten zijn kritisch en dat zouden we ook niet anders willen. Als zij lovende woorden spreken over ons werk, dan lopen wij over van trots. Hieronder maken wij graag plaats voor de woorden van Rieneke Nieuwenhuis van Niverplast. Wij hebben het interieur van hun kantoor ontworpen.

"Voor het interieur van ons nieuwe ‘thuis’ in Nijverdal kwamen we na een korte zoektocht bij All-In Living terecht. We zijn heel erg blij met het uiteindelijke resultaat, een open ruimte die als kantoor functioneert maar als thuis aanvoelt door de materiaalkeuzes en ontwerp van benodigde ruimtes. Na veel overleg en het samen doornemen van schetsen zijn we tot een mooie indeling gekomen die prettig aanvoelt. De basis die tijdens het ontwerp gezet is, heeft uiteindelijk ook houvast geboden tijdens andere delen van het pand, waardoor we de rode draad door hebben kunnen zetten door het hele gebouw en niet alleen de kantoren.

We hadden diverse specifieke wensen die goed vertaald zijn door All-In Living en die in de praktijk erg bruikbaar zijn gebleken. Door het ronde pand ontkwamen we niet aan maatwerk, waarbij de samenwerking met de interieurbouwer erg goed bleek en het resultaat daardoor ook!"

---

Zorginterieurs

Gezien de hoge kosten van ons zorgstelsel, worden er veel onderzoeken gedaan naar de invloed van het interieur op het welzijn van de patiënt. Er zijn veel factoren die invloed hebben en die de verblijfsduur aanzienlijk kunnen verkorten. Of in het geval van dementerende ouderen kan het de verergering van het ziektebeeld voorkomen. In ons portfolio hebben wij al diverse voorbeelden van interieurs die we voor ziekenhuizen, ouderenzorg of specialistische zorg voor kinderen hebben ontworpen. Wij hebben een blog geschreven over de mogelijkheden en de onderzoeken die er al op dit gebied zijn gedaan.

---