All-In Living contact
---

2016, het jaar van ...

Wij willen deze nieuwsbrief graag aangrijpen om onze trouwe volgers en onze vaste klanten te bedanken voor het geweldig leuke jaar dat 2016 was. Jullie gaven ons creatieve energie, vroegen ons mee te denken om interieurproblemen op te lossen en gaven ons het vertrouwen om met een vernieuwend idee te komen. Wij hebben weer vele leuke en nieuwe contacten opgedaan, wat dit jaar inspirerend en afwisselend maakte.

Daarnaast zou All-In Living natuurlijk niets zijn zonder haar klanten. En wat een leuke nieuwe klanten hebben wij erbij gekregen dit jaar! Zo mogen wij nu de volgende klanten inspireren met onze ideeën en ontwerpen: Amvest, Real Hosting, Annadal, Niverplast, Patrizia, Patrizia Logistics, Davanti en Zorggroep De Laren. Bedankt voor jullie vertrouwen en wij hopen jullie heel blij te maken met het eindresultaat.

Wij werken in onze projecten altijd samen met andere partijen, zodat eenieder zijn expertise kan toepassen. Deze nieuwsbrief is de uitgelezen kans om ook hen te bedanken en in het zonnetje te zetten! Zo werken wij samen met onder andere Prelux Design, Branding, Studio Nicola, New Fountain, In-Zee, ElektraVision, Interface, Vervoort en Interstuhl. Bedankt voor jullie advies, ondersteuning en hulp.

---

Wishlist 2017

Natuurlijk zitten wij ook al te mijmeren over wat we graag zouden bereiken in 2017. Want waar ben je als bedrijf als je niet droomt van nieuwe, grote en spannende dingen? Juist, dat komt je creativiteit niet ten goede! Dus zetten wij onze dromen (groot & klein, haalbaar & over the top) op een rijtje. We combineren deze dromen meteen met een paar goede voornemens.

• De spannende (nog geheime) pitch winnen waaraan wij deelnemen.

• Toch echt een keer tijd maken voor die vrijdagmiddagborrel.

• Nog een paar mooie zorgprojecten; hier kunnen wij echt onze ziel en zaligheid in kwijt.

• Minder stress, meer zen.

• Een interieurontwerp mogen maken voor een club.

• Opgeruimde en georganiseerde bureaus, het hele jaar door.

• Het interieur van een hotel ontwerpen.

• Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen zoeken in interieurs.

---

* Merry Christmas *

Dan rest ons niks anders dan al onze volgers een heel erg gezellig kerstfeest toe te wensen en een sprankelend, knallend en gezond nieuw jaar. We hopen jullie te blijven inspireren met onze ideeën, ontwerpen, nieuwsbrieven en socialmediaposts.

Daarnaast nog een kleine, huishoudelijke mededeling: All-In Living is gesloten van 26 t/m 30 december. Wij zijn dan aan het genieten van onze vrienden, familie, lekker eten en bruisende drankjes. Daarna zijn wij er weer klaar voor om het nieuwe jaar knallend in te gaan, vol energie en inspiratie.

Graag tot dan! Heel veel (kerst)groetjes van het All-In Living-team,

Myriam, Merel, Natalia, Karin & Mariëtte

---