All-In Living contact

Vliegende start

De zomer is weer voorbij en het team is weer herenigd op kantoor. Iedereen is terug van vakantie en voelt zich weer fris en opgeladen om te gaan knallen! Dat moet ook wel, want All-In Living heeft meerdere opleveringen in het vooruitzicht. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de laatste (styling)puntjes op de i bij Zorgvilla Son & Breugel. Verder zit de oplevering van het kantoorinterieur voor Niverplast ook in de afrondende fase. Over deze projecten leest u meer in deze nieuwsbrief.

Graag verwelkomen we Davanti als een van onze nieuwste klanten. Wij zijn druk bezig met het ontwerp voor hun nieuwe kantoorinterieur. Onze ideeën laten we los op de 700 m2 kantoorruimte in Papendrecht. To be continued!

Verder inspireren we jullie natuurlijk met de laatste trends en de mogelijkheden op designgebied, waarvoor jullie het designteam van All-In Living kunnen inhuren.

---

Zorgvilla

Zoals wij jullie al vertelden via onze diverse socialmediakanalen, hebben wij het ontwerp van twee zorgvilla's voor onze rekening genomen. Dit zijn prachtige panden waar mensen op een huiselijke manier van hun oude dag kunnen genieten. Maar dan wel in alle luxe en comfort. Laat dat maar aan ons over! Met ruime ervaring in ziekenhuisinterieurs weten wij waar een interieur van een zorglocatie aan moet voldoen. Deze ervaring en de expertise die wij hebben op het gebied van huiselijke en warme interieurs is een perfecte combinatie voor deze opdracht. Het resultaat is een interieur dat rolstoel- en rollatorvriendelijk is, maar dat toch als een behaaglijke omgeving wordt ervaren. Wij hopen dat alle toekomstige bewoners zich er thuis zullen voelen! Hieronder ziet u een voorproefje van het interieur voor Son & Breugel, de villa in Brabant. Begin 2017 zullen wij het interieur voor de villa in Bloemendaal opleveren.

---

Patrizia & Patrizia Logistics

Patrizia is al een klant van ons sinds zij zich hebben gevestigd in Handel Amsterdam (een kantoorverzamelgebouw waarvan wij de algemene ruimtes hebben ingericht). Nu zij gaan verhuizen naar een pand verderop in de straat, hebben zij ons weer gevraagd om hun kantoorinterieur te ontwerpen. In het nieuwe pand vestigen zij zich samen met Patrizia Logistics. Ook voor deze onderneming maken wij het interieurontwerp. Hoewel beide partijen een eigen en uniek interieur krijgen, is de overall look & feel van beide interieurs warm, chic en huiselijk. Hieronder een moodboard die de sfeer weerspiegelt van de ontwerpen waar wij mee bezig zijn.

All-In Living zakelijk

Een moodboard is voor ons altijd het uitgangspunt voor de rest van het ontwerpproces. Als wij eenmaal hebben vastgelegd wat de look & feel voor een ruimte moet worden, vertalen wij dit naar de plattegrond en eventueel maatwerk. Hieronder geven wij een inkijkje in een van onze ontwerpen voor Patrizia Logistics. U ziet hier een ingetekende plattegrond met links een schets van het maatwerkmeubel dat wij hebben ontworpen voor in dit interieur. Door dit in een 3D-tekening uit te werken is het voor de klant meteen duidelijk wat die in zijn interieur krijgt.

---

Grafische vormgeving

Soms leidt de beslissing om het interieur van uw onderneming opnieuw in te richten tot een vernieuwing of aanpassing van de complete huisstijl. Omdat er veel raakvlakken zijn tussen interieurdesign en grafische vormgeving, heeft All-In Living ook een afdeling grafische vormgeving. Wij zijn van mening dat de grafische vormgeving moet passen bij de identiteit van uw onderneming en die moet uitstralen en versterken. Het design ervan moet een vertaling zijn van uw boodschap.

Ons creatieve team kan u helpen met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, of met het aanpassen van de huidige huisstijl. Zo bent u verzekerd van een compleet plaatje, waarbij uw grafische communicatie naadloos aansluit bij uw interieur en andersom. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van grafische elementen in uw zakelijke interieur, waardoor de ruimte de identiteit van uw onderneming ademt.

All-In Living gaat graag de grafische uitdaging met u aan. Enkele voorbeelden waarvoor u ons kunt benaderen:

• Huisstijl: ontwerp logo, visitekaartjes en briefpapier

• Website: vormgeving, typografie, lay-out en fotografie

• Folders/brochures: vormgeving, typografie, lay-out en fotografie

• Advertenties: vormgeving, typografie, lay-out en fotografie

• Grafische elementen interieur: wandillustraties, maatwerk en eyecatchers

• Signing: vormgeving van de routing door uw pand

• Art (Art by All-In Living): gepersonaliseerde artworks ter ondersteuning van uw corporate identity

---

Niverplast

Het andere interieur waarvan wij momenteel aan de oplevering werken, is voor het nieuwe pand van Niverplast. Dit familiebedrijf heeft een nieuw pand laten bouwen waarin het zowel zijn fabriek als kantoor vestigt. De architectuur van het pand is zeer exclusief door de ronde vorm.

Gelukkig was het designteam van All-In Living al in een vroeg stadium betrokken bij dit project. Al tijdens de bouw van het nieuwe pand konden wij onze input leveren voor het interieur. Dit betekent dat wij meteen cruciale elementen, zoals aansluitpunten voor bijvoorbeeld de verlichting, op de juiste plek kunnen laten aanleggen.

Niverplast heeft ons benaderd aangezien ze zeer gecharmeerd waren van het ontwerp dat wij hebben gemaakt voor de Afrikaanse Mhondoro Lodge. Afrikaanse elementen komen duidelijk terug in de architectuur van het pand en wij hebben dit doorgevoerd naar het kantoorinterieur. De materialen zijn robuust en de kleuren zijn warm en van natuurlijke aard. De bekleding van de vloer hebben wij ook ontworpen: het pand is rond en wij hebben een karpet voorgesteld met de print van de jaarringen van een boom. Verder komt er veel maatwerk in het interieur, waarbij we de ronde vormen in ons voordeel konden gebruiken. Zo hebben wij flexwerkplekken in de vorm van een treinzitje ontworpen, maar ook een lange ‘slingertafel’ in de kantine. Hierdoor kunnen alle medewerkers aan een lange tafel bij elkaar zitten.

Momenteel is dit project in de afrondende fase en moeten de puntjes nog op de i gezet worden. Zodra alles af en geperfectioneerd is, laten wij jullie uiteraard de foto’s van dit interieur zien.

---

Kleur in je interieur!

Wie heeft er tegenwoordig nou nog witte muren in zijn interieur? Kleur bekennen is hot! En dan mag dat best een beetje extreem, waarbij hele kamers in een extreme kleur worden gekwast. Verf is dé ultieme manier om eens iets nieuws of avontuurlijks in je interieur uit te proberen, het is namelijk ook zo weer overgeschilderd. We zien momenteel veel matte kleuren in interieurs, waarbij het houtwerk in dezelfde kleur wordt mee geschilderd als de muur. Hierdoor wordt (bijvoorbeeld) de deur echt een onderdeel van het interieur.

Wij schrijven deze blog omdat wij laatst op een product stuitten dat ons erg aansprak: NaturePaint. Dit is poederverf (jawel, je leest het goed) die 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar is. Deze verf brengt nul komma nul schade aan mens of natuur, dus je kunt rustig de babykamer ermee schilderen en je kroost meteen in deze ruimte laten slapen. Het poeder bestaat uit talk, klei en kalksteen en krijgt zijn kleur door o.a. plantenextracten. Je voegt er wat lauwwarm water aan toe en je kunt aan de slag! Waar wij nog extra blij van worden bij dit product, is het feit dat je zo veel kan aanmaken als je nodig hebt. Het poeder dat over is kun je namelijk eindeloos bewaren. O ja, en je kunt zelf de kleuren mengen. Heerlijk kliederen voor jouw ultieme kleurresultaat.

---