All-In Living contact

Babynieuws

Mariëtte, onze grafische topper die normaal gesproken ook deze prachtige nieuwsbrieven maakt, is bevallen van een prachtige dochter: Soof! Misschien had je het al gelezen op Facebook of Twitter, waar je haar uiteraard ook mag feliciteren.

---

Geef down de toekomst

Dit jaar was alweer de vijfde editie van GDDT. Hét voetbalevenement voor kinderen met (en zonder) het downsyndroom. All-in Living is nauw betrokken bij de organisatie en wij zijn dan ook supertrots op dit evenement! Ook deze sportieve familiedag was weer geslaagd, wij zijn overspoeld met positieve energie en lieve reacties! Jandino Asporaat verzorgde de aftrap(pen; hij had er 3 keer voor nodig om de bal op het veld te krijgen), en er waren maar liefst 250 deelnemers, verdeeld over 28 teams met allemaal een BN'er als teamcaptain. De finale werd gespeeld tegen het RTL-sterrenteam, maar dat moest het helaas afleggen tegen het GDDT-team, dat met 2-0 won. Wil je meer informatie over dit evenement, je aanmelden als sponsor of vrijwilliger? Bezoek dan even de website  www.gddt.nl

---

All-in living nu ook op Kontor

Misschien ken je Kontor (nog) niet? Het is een website boordevol inspirerende kantoorontwerpen. En vanaf nu is ook All-in Living hier te vinden. Wij zijn trots dat een website als Kontor ons oppikt. Net als Office snapshots trouwens :) 

---

Mariëtte 5 jaar in dienst

Het is alweer 5 jaar geleden dat Mariëtte ons team kwam versterken. En we zouden niet weten wat we zonder haar zouden moeten! Zij verzorgt voor ons alle social media, nieuwsbrieven (deze dan net niet door haar verlof) blogs en vlogs. Zij is ook verantwoordelijk voor alle grafische ontwerpen bij All-in Living. Akoestische panelen, prachtige schilderijen, wanddecoraties, complete huisstijlen en zelfs het exterieur van een vliegtuig, Marriëtte ontwerpt het!

---

Twee nieuwe samenwerkingen bij ikea

De Zweedse meubelgigant gaat samenwerken met het Deense HAY. Het voelt als een logische keuze, de ambitie van HAY is “het creëren van een duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen, zodat zo veel mogelijk mensen van het design kunnen genieten.” Dat sluit bijna naadloos aan bij de visie van Ikea: “Uitzonderlijk design toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen.” Beide zijn Scandinavisch en Scandinavisch design kenmerkt zich door functie, bescheidenheid en eenvoud. Dit zien we nu al bij Ikea en het zal nog duidelijker zichtbaar worden met deze samenwerking.

Samen gaan Ikea en HAY op zoek naar “de emotionele en functionele behoeften van het dagelijkse leven thuis.” Het doel is een collectie die zorgt voor meer interactie en gezelligheid in de woonkamer. Rolf en Mette Hay mogen aan de slag met nieuwe technieken en verschillende materialen, waaruit een frisse en kleurrijke collectie zal ontstaan. De collectie zal in het najaar van 2017 beschikbaar zijn. Als sneak preview mogen we vast genieten van de nieuwe Frakta-tas die door HAY ontworpen is. De felle kleuren hebben plaatsgemaakt voor een stijlvolle grijze variant met bosgroene hengsels.

Tom Dixon
Naast de samenwerking met HAY staat er nog een interessante samenwerking op de agenda: in augustus 2017 kunnen we bij Ikea terecht voor producten van Tom Dixon. De Britse designer is gevraagd om mee te denken over goede zitoplossingen. Zoals de ontwerper zelf zegt: “Mensen creëren, ontwikkelen en consumeren op een andere manier dan vroeger. Meubels zijn daar nog altijd niet op aangepast en daarom is dit een geweldig moment om daarmee te experimenteren. We focussen ons nu op zitoplossingen. Dat lijkt simpel, maar zal veel invloed hebben op toekomstig design.” Ikea heeft al veel slimme oplossingen voor kleinere woonruimtes, en met Tom Dixon, die expert is op het gebied van kleine woonoppervlaktes, kan het nog slimmer worden. En dat is precies de uitdaging in deze samenwerking: onze woonruimtes worden steeds kleiner, wat heeft dit voor invloed op het design en de productie van meubelen? Wij zijn heel benieuwd of het nieuwe ontwerp van Tom Dixon de best verkochte Klippan-bank van de troon kan stoten.

---