All-In Living contact

Zomerinspiratie

Yes, de zomer staat weer voor de deur! Hét moment om op reis te gaan en je te laten inspireren door een nieuwe omgeving. Het designteam van All-In Living is gek op reizen en haalt zijn hart op bij het zien van buitenlands design. En daarvoor hoeft het absoluut niet luxer dan luxe te zijn! De lokale eettentjes, dat kleine boetiekje, dat jeugdhostel, de ongerepte natuur ... Júíst die onverwachte plekken bieden een hele hoop inspiratie. Omdat wij dit natuurlijk graag met jullie delen, hebben wij op Pinterest een bord aangemaakt waarop we deze unieke locaties aan jullie showen.

---

Zorg- en studentencampus

Wij zijn heel trots en blij dat wij een creatieve bijdrage mogen leveren aan het Annadal-complex in Maastricht. Dit 48.000 m2 (!) grote complex bevat studentenwoningen, een bistro, een gym en diverse bedrijven op het gebied van gezondheidszorg. All-In Living is benaderd met de vraag om de interieurarchitectuur te verzorgen bij de optimalisatie van deze campus. Hiermee moet het een volwaardige zorg- en studentencampus worden, waarbij er onder andere 260 studentenkamers worden gerealiseerd.

Wij kunnen niet wachten tot we onze tanden mogen zetten in deze grootse en uitdagende klus. Hoewel het designteam van All-In Living inmiddels aardig wat gewend is, is dit toch een van de grootste klussen die we mogen uitvoeren. Wij worden vooral heel blij van de diversiteit die deze opdracht met zich meebrengt. De studentenwoningen vragen natuurlijk een compleet andere aanpak dan de gym of de bistro. Een echte designuitdaging dus, die wij met heel veel liefde aangaan!

---

Werkplekken bij All-In Living te huur!

Zoals jullie weten hebben wij al enige tijd werkplekken te huur. Dit was Launchdesk ook opgevallen en zij helpen ons nu om het nóg beter onder de aandacht te brengen. Door middel van een klein interview laten zij toch weer een ander licht schijnen op onze verhuurmogelijkheden. Lees hieronder meer over het aanbod op het All-In Living-kantoor:

Behalve mooie werkplekken bieden wij veel luxe voorzieningen. We hebben meerdere vergadermogelijkheden, in zowel afgesloten ruimtes als informele setting. Naast vergaderen zijn internet, printen, koffie/thee en parkeren bij de prijs inbegrepen!

Kantoor aan het Spaarne

Ons industriële, maar huiselijke kantoor kijkt uit op het Spaarne, hét water van Haarlem. We hebben ons kantoor gevuld met designmeubels en onze bureaus hebben we zelf ontworpen. De grote wanden bestaan volledig uit ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt.

Je eigen ruime bureau

Wanneer je bij ons een bureau huurt, werk je met twee personen aan een tafel. Ieder heeft 2 meter breedte en 1 meter diepte tot zijn beschikking. Je krijgt een fijne Sedus-bureaustoel en we kunnen ervoor zorgen dat je kastruimte krijgt om je spullen in op te bergen.

Meerdere vergaderruimtes

In ons pand hebben we meerdere vergaderruimtes met zowel een formele als informele setting. Er zijn twee ruimtes die volledig afgesloten kunnen worden, zodat je genoeg privacy hebt. We hebben ook een loungehoek en een tafel in de showroom voor informele gesprekken. Wanneer de plekken of ruimtes leeg zijn, kun je deze gewoon gebruiken en hoef je ze niet van tevoren te reserveren.

Ook hebben we een compleet ingerichte keuken met vriesvak, cooker, koffiezetapparaat, stoomoven, inductiekookplaat en vaatwasser. Je kunt hier een heerlijk kopje koffie of thee zetten. Om het nog luxer te maken staat er een A3-printer, zijn er inbindmogelijkheden en staan er twee tv’s.

Gezamenlijke lunch

Doordat we in een open ruimte werken, heb je gemakkelijk contact met elkaar. We overleggen snel met elkaar en het komt dan ook weleens voor dat we samenwerken aan opdrachten. Er heerst een zakelijke sfeer, waarin hard wordt gewerkt, maar waarin ook plaats is voor humor.

Wij lunchen met ons team elke dag met elkaar en iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten. We organiseren niet standaard een vrijdagmiddagborrel, maar houden van spontaniteit, waardoor we regelmatig wat met elkaar drinken.

Leuke omgeving

Ons kantoor zit op een ideale plek, aan het water waar je met mooi weer de bootjes voorbij ziet varen. Je bent op de fiets in vijf minuten in het winkelgebied, waar je gezellige lunchtentjes en broodjeszaken kunt vinden. We hebben de luxe dat er elke dag een SRV-bus langskomt waarin je allerlei supermarktartikelen kunt kopen. In de zomer stopt hier zelfs de ijscokar.

Je kunt ons gemakkelijk met de auto bereiken: de snelweg is hier 5 minuten vandaan en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur waar je gratis gebruik van kunt maken.

Ga naar Launchdesk voor de volledige informatie of voor het plannen van een bezichtiging!

---

De blog van All-In Living

Omdat ons designteam altijd uitgebreid research doet naar alles op het gebied van design, interieur, mode, architectuur en trends, is het voor ons een kleine moeite om dit met jullie te delen. We schrijven daarom graag blogs over alles wat we tegenkomen en wat onze aandacht trekt. We geven tips en delen onze ideeën. Hier een blog over de nieuwste trend op interieurgebied: de canapé:

De canapé is terug van weggeweest en is dé interieurtrend. Had dit bankje voorheen een nogal stoffig imago, anno 2016 is het ‘here to stay’. En daar zijn hele goede redenen voor!

De canapé (of daybed zoals hij zo mooi in het Engels wordt genoemd) is een meubel dat zich gemakkelijk laat verplaatsen. Hij is geschikt voor binnen en buiten, voor de eetkamer en de woonkamer, voor de slaapkamer en de hal.

Daarnaast is hij multifunctioneel, want hij wordt als bank, lounge, bed en bijzettafel gebruikt. Of als alles in één, as you wish. Die multifunctionaliteit maakt hem ideaal voor een kleinere woonruimte. Het ontwerp draagt daar ook aan bij. De canapé is zeer minimalistisch en eenvoudig van ontwerp, zonder dat hij de uitstraling van luxe en klasse verliest. Door deze eenvoud is hij toepasbaar in ieder interieur en sluit hij aan bij elke stijl. Natuurlijk kun je hem ‘eigen’ maken door middel van styling (denk aan kussens of een plaid).

Pinterest staat vol met voorbeelden van canapés, die vaak ook zelf worden gemaakt. Door het stapelen van enkele pallets met daarbovenop een matrasje creëer je je eigen canapé. Daar moet bij gezegd worden dat een palletcanapé iets minder makkelijk verplaatsbaar is. Wellicht kun je beter investeren in een mooie, tijdloze versie. Wij beloven dat dit bedbankje altijd functioneel in je woning toegepast kan worden, de ene periode wat prominenter dan de andere periode.