All-In Living contact

Ons design in de top 10 van de NRC!

Het designteam van All-In Living loopt over van trots. De NRC heeft een nominatielijst opgesteld van de beste kantoorgebouwen in Nederland. En nou staat daar toch gewoon Handel Amsterdam tussen! Met natuurlijk een interieur van All-In Living ;-) Op 19 mei wordt de winnaar bekendgemaakt, dus we houden nog even onze fingers crossed!

---

Verkoopstyling

Wisten jullie dat All-In Living ook aan verkoopstyling doet? In samenwerking met Lotus Verkoopstyling hebben wij al de interieurs van diverse woningen omgetoverd.

Vaak zijn enkele simpele aanpassingen al voldoende om een interieur interessant(er) te maken voor de verkoop. De woning die wij in deze blog aan jullie laten zien heeft een wat grondigere aanpak ondergaan. Er kwam bijvoorbeeld ook aardig wat verfwerk aan te pas. Het huis was zeer vrolijk gekleurd, maar wij hebben ervoor gekozen dit terug te brengen naar neutrale natuurtinten. Heftig kleurgebruik kan namelijk zó typerend zijn dat het toekomstige kopers afschrikt. Door een rustig en neutraal kleurenpalet toe te passen voelt een veel bredere doelgroep zich tot de woning aangetrokken. Verder hebben we het aanwezige meubilair aangevuld met meubels en stylingsproducten die wij nieuw hebben aangeschaft. Hierbij houden we er uiteraard altijd rekening mee dat deze nieuwe meubelen mee kunnen verhuizen naar de toekomstige woning.

Hieronder geven wij een sfeerimpressie van het interieur vóór en na onze make-over:

---

Geef Down De Toekomst

Zoals jullie misschien wel weten is All-In Living nauw betrokken bij het voetbaltoernooi voor kids met downsyndroom: Geef Down De Toekomst. Deze nieuwsbrief leent zich er mooi voor om wat meer uit te weiden over de exacte rol van All-In Living. Myriam Vogel is de eigenaresse van All-In Living, maar ook de (mede)oprichtster van de MF Foundation (samen met haar man Frank Vogel). De MF Foundation is de organisator van het evenement, maar zonder de vele vrijwilligers is het natuurlijk niet haalbaar. Daarom draagt All-In Living ook haar steentje bij! Zo doen wij de grafische vormgeving van het logo, drukwerk en alle andere ontwerpen die er bij zo’n dag komen kijken. Op de dag zelf is het team aanwezig om te assisteren en om alles in goede banen te leiden, maar bovenal om te genieten van de waanzinnig vrolijke kids!

Dit jaar bestaat het voetbaltoernooi alweer vijf jaar en dat vraagt natuurlijk om een groot feest! Het aantal deelnemers dit jaar is flink gestegen, reden waarom de organisatie op zoek is naar extra vrijwilligers en sponsoren. Wil je graag je steentje bijdragen? Neem dan snel contact op via info@mffoundation.nl.

---

Volg ons op de voet!

Volg je ons al op social media? Dan is het geen geheim dat wij alles met jullie delen. Van bloopers tot nieuwe klanten, van beursbezoeken tot fotoshoots. Elke maand komt er ook een All-In Living Vlog uit.  Met deze korte filmpjes laten wij zien hoe het dagelijkse reilen en zeilen er hier op kantoor aan toe gaat.

Daarnaast houden wij jullie op de hoogte van alle trends en nieuws op designgebied. De trends vertalen wij voor jullie naar (lowbudget) tips en -tricks voor je eigen interieur, waardoor je er meteen zelf mee aan de slag kan. De moeite van het volgen waard dus!