All-In Living contact

Trend update

In het creatieve vak is het altijd van zeer groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends. Vaak voelen wij ze al aan zonder research te doen, maar toch is het fijn om je eigen 'trend-antennes' te toetsen aan de voorspellingen van de grote trendwatchers, zoals Lidewij Edelkoort. Aan ons de taak om deze maatschappelijke trends te vertalen naar design, kleur, materiaal en interieur. Opvallend is dat het kleurenpalet een stuk warmer gaat worden, waarbij bruin een basiskleur is die in geen interieur meer weg te denken is. Denk bij bruin aan de kleur van mdf, of van havermout (voor de foodies onder ons). Een lichte, neutrale kleur die zich zeer goed laat combineren, aangezien hij van zichzelf heel puur en natuurlijk is. Daarnaast krijgt de kleur wit een zeer belangrijke rol en dit komt door de symboolfunctie die deze kleur heeft. Wit is de kleur van vrede, eenvoud, neutraliteit, maar ook spiritualiteit. Vooral het gelaagde gebruik van vele tinten wit in één ontwerp is een grote trend.

De tegenhangers van de trendkleuren bruin en wit zijn roze en blauw. Deze kleuren weerspiegelen de versmelting van alle conventies: jong en oud, man en vrouw, hightech en handmade. Beide kleuren stralen rust en veiligheid uit en dienen als 'tegengif' voor de dagelijkse stress. De kleur roze is zacht en sereen, de kleur blauw is koeler en heeft een kalmerend effect door de luchtige gewichtloosheid van de kleur.

Wij zijn kleurborden gestart op Pinterest die deze vier trendkleuren naar beeld vertalen:

Color Inspiration: Warm Whites - Color Inspiration: Faded Oatmeal - Color Inspiration: Blue Fog -
Color Inspiration: Dusty Pink.

Laat je inspireren door de afbeeldingen die we hier verzamelen en volg onze blog, nieuwsbrieven en social media voor tips hoe je de kleuren kan toepassen in je eigen stijl (zowel mode als interieur).

---

Buitenlandse projecten

In de laatste nieuwsbrief schreven wij al over buitenlandse projecten, maar dit keer kunnen wij er wederom over schrijven. Afgelopen maand stond in het teken van de oplevering van ons project in Oostenrijk en van de fotoshoot van ons interieur voor de Zuid-Afrikaanse Mhondoro Lodge. Wij verwijzen jullie graag door naar de Vlog van de maand februari, Daarin is te zien hoe het eraan toegaat als wij over de grens werken. Wij zijn inmiddels expert in producten verhuizen per boot, vliegtuig en vrachtwagens ;-) Hieronder is een kleine impressie te zien van het interieur dat we voor de Zuid-Afrikaanse lodge hebben opgeleverd:

---

Werkplek in Haarlem huren?

Wij hebben nog steeds een werkplek te huur op ons kantoor! Ben jij (of ken jij) iemand die op zoek is naar een werkplek in de buurt van Amsterdam? Dan stellen wij ons graag even voor! Wij zijn All-In Living, een creatief bureau dat gevestigd is aan het Spaarne in Haarlem. Dat betekent dat je zó op de snelweg zit, maar je bent ook binnen no time op station Haarlem of in het centrum. Ons kantoor is gevuld met enthousiaste designers die allemaal werkzaam zijn in het creatieve vak. En dat is terug te zien in het interieur: we werken aan designbureaus en het interieur is ‘besmettelijk’ voor je inspiratie. Het kantoor is voorzien van meerdere vergaderkamers die elk zijn ingericht voor verschillende doeleinden. Dan is er nog de showroom (annex workshopruimte) en de luxueuze keuken, waardoor deze werkplek dé ideale omgeving is voor het professioneel ontvangen van klanten.

Nog even alle feiten op een rijtje, want van welke faciliteiten is deze werkplek nou precies voorzien?

• A3-printer
• Scanner
• Twee vergaderkamers
• Twee loungehoeken
• Tv en radio (of course)
• Designbureaus
• Boksbal
• Een showroom gevuld met inspirerende interieurmerken
• Luxueuze keuken, van alle gemakken voorzien (koffiezetapparaat, (stoom)oven, vaatwasser, cooker)
• Parkeerplekken voor de deur
• Creatieve toebehoren

Spreekt het huren van een werkplek bij All-In Living je aan? Neem dan snel contact op voor meer informatie of voor een kijkje bij ons op kantoor.

---

Kantoorinterieur

Het is bewezen dat als werknemers zich prettig voelen in hun werkomgeving, zij beter presteren. All-In Living biedt de juiste ondersteuning op het gebied van kantoorinrichting, waarbij jouw werkzaamheden ons uitgangspunt zijn.

Bij All-In Living vinden wij het een uitdaging om de identiteit van jouw onderneming te vertalen naar een inspirerende omgeving voor jou, je personeel en je klanten. Met onze interieurs geven wij een meerwaarde aan de beleving van een ruimte. Hierin is de gebruikskwaliteit van groot belang. Wij maken een ontwerp en geven adviezen die rekening houden met al jouw behoeften en ontwikkelingen. Waarin communicatie, routing, arbeidsomstandigheden, klimaat, licht, geluid en duurzaamheid zijn verwerkt in een totaalvisie. Een visie die bijdraagt aan jouw zakelijke doelstellingen. Uiteraard opmerkelijk, functioneel en herkenbaar in exclusief design.

Loop je ertegen aan dat je kantoorinterieur niet meer aansluit bij je corporate identity? Of ben je uit je jasje gegroeid? Laat ons meedenken over de mogelijkheden. De oplossing hoeft namelijk echt niet altijd ingrijpend te zijn. Soms kunnen kleine aanpassingen al een groots effect opleveren. Wij gaan graag met je om de tafel om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen. Bel ons voor een gratis, vrijblijvend en oriënterend gesprek.

---

Wat je deelt ... vermenigvuldigt!

Volg je ons al op social media? Dan is het geen geheim dat wij alles met jullie delen. Van bloopers tot nieuwe klanten, van beursbezoeken tot fotoshoots. Maar daarnaast houden wij jullie op de hoogte van alle trends en van nieuws op designgebied. De trends vertalen wij voor jullie naar (lowbudget) tips en -tricks voor je eigen interieur, waardoor je er meteen zelf mee aan de slag kan. De moeite van het volgen waard dus!