All-In Living contact

Design on our minds...

Het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar wij zitten alweer tot over onze oren in de inspiratie. Waar wij die opdoen? Dat is heel divers. Het designteam houdt van reizen en doet dus veel inspiratie in het buitenland op. Maar ook door het bezoek aan beurzen en exposities blijven wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tot slot is het internet natuurlijk een grote bron van inspiratie. Zo volgen wij alle belangrijke designblogs en Pinterest is ook een instant-inspiratiefeed.

Voor het vijfjarig jubileum van onze collega Merel Vriend waren wij met het hele team een avondje uit. Wij kunnen het dan niet laten om in elke bar, elk restaurant en elke club foto's te maken en het interieur met elkaar door te nemen. Wat vinden wij goed gelukt en wat zouden wij zelf anders doen? Het creatieve brein is een zegen en een vloek tegelijkertijd, je hebt namelijk nooit lekker vrij ;)

---

Buitenlandse projecten

All-In Living heeft een zeer breed portfolio: van ziekenhuizen tot kantoorinterieurs, van particuliere woningen tot aan grafische vormgeving. Maar wij zijn ook werkzaam buiten Nederland. Zo hebben wij eind vorig jaar het interieur van een Zuid-Afrikaanse lodge opgeleverd en momenteel werken wij hard aan het interieur van een woning in Oostenrijk en een in Zuid-Frankrijk. 

Deze projecten zijn natuurlijk de krenten in de pap en tegelijkertijd zijn deze projecten heel leerzaam. In beide gevallen zijn wij namelijk al betrokken bij het ontwerpproces van de architect en dat gaat er in het buitenland toch allemaal net even anders aan toe. Je ziet langzaam een designdroom ontstaan en dan weten wij weer dat alle inspanningen het dubbel en dwars waard zijn geweest.

Aangezien deze projecten nog volop in aanbouw zijn, kunnen wij jullie alleen lekker maken met onderstaande snapshots:

---

Geef Down De Toekomst

Elk jaar zijn wij bij het leukste voetbalevenement van het jaar: Geef Down De Toekomst. Wij dragen deze dag een warm hart toe en wij bieden dan ook op diverse vlakken een helpende hand. Zo verzorgen wij alle grafische vormgeving voor dit evenement, wij sponsoren en op de dag zelf is het team als vrijwilliger aan het werk.

Inschrijven is nog mogelijk! En hoe meer zielen, hoe meer vreugd ;) Ook voor kinderen zonder down is deze dag een onwijs leuke belevenis met optredens van vele BN'ers. Ga snel naar de website om je in te schrijven! Zien we jullie daar?

---

Bloggen, vloggen, facebook...etc!

Dat wij jullie met veel liefde van alles op de hoogte houden, mag geen geheim zijn. Dit zullen we dan ook volop blijven doen. Maar wisten jullie dat wij ook vele blogs schrijven? Niet alleen voor onszelf, maar wij worden ook benaderd door andere designblogs om artikelen te schrijven voor op hun website. Dat doen wij natuurlijk graag! Wij vinden namelijk altijd wel ergens iets van ;) Waar gaan die blogs dan over? Interieurs (bien sûr), design, mode, reizen, trends ... Eigenlijk over alles waar onze persoonlijke interesse ook naar uitgaat. Zo schreven we laatst nog over 'The Tiny House Movement', een zeer interessant fenomeen dat nu ook echt in Nederland van de grond lijkt te komen. Lees er alles over in ons artikel!