All-In Living home

De eerste nieuwsbrief van 2016!

Wij willen onze trouwe volgers allereerst graag het beste voor 2016 wensen! Dat jullie jaar gevuld mag zijn met liefde, gezondheid en heel veel moois op designgebied :)

2015 was voor ons een jaar waarin we heel mooie opdrachten hebben binnengehaald en waarvan sommige al zijn afgerond. Wij hopen deze tendens in 2016 voort te mogen zetten, maar wij hopen ook dat er een grote wens van ons gaat uitkomen dit jaar. Boven aan onze wensenlijst staat namelijk al jaren het inrichten van een club. Dit is voor ons het summum op designgebied en onze handen jeuken om een uniek en inspirerend ontwerp te maken voor een club/evenementenlocatie. Dus help ons het woord te verspreiden ;)

---

Grafische vormgeving

Omdat er veel raakvlakken zijn tussen interieurdesign en grafische vormgeving heeft All-In Living ook een afdeling grafische vormgeving. Wilt u uw bestaande grafische vormgeving aanpassen, of wilt u een compleet nieuwe huisstijl laten ontwikkelen? Bij beide opties kan ons creatieve team u helpen.

Bent u bij ons terechtgekomen voor een nieuw interieur? Wij inspireren u ook graag op het gebied van het doorvoeren van uw huisstijl in het interieur. Als deze twee elementen naadloos op elkaar aansluiten, versterkt dit uw communicatie met klanten en/of werknemers.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend gesprek waarin wij met u kunnen sparren over uw en onze ideeën.

---

Werkplek te huur!

Ben jij (of ken jij) iemand die op zoek is naar een werkplek in de buurt van Amsterdam? Dan stellen wij ons graag even voor! Wij zijn All-In Living, een creatief bureau dat gevestigd is aan het Spaarne in Haarlem. Dat betekent dat je zó op de snelweg zit, maar je bent ook binnen no time op station Haarlem of in het centrum. Ons kantoor is gevuld met enthousiaste designers die allemaal werkzaam zijn in het creatieve vak. En dat is terug te zien in het interieur: we werken aan designbureaus en het interieur is ‘besmettelijk’ voor je inspiratie. Het kantoor is voorzien van meerdere vergaderkamers die elk zijn ingericht voor verschillende doeleinden. Dan is er nog de showroom (annex workshopruimte) en de luxueuze keuken, waardoor deze werkplek dé ideale omgeving is voor het professioneel ontvangen van klanten.

Nog even alle feiten op een rijtje, want van welke faciliteiten is deze werkplek nou precies voorzien?

• A3 -printer
• Scanner
• Twee vergaderkamers
• Twee loungehoeken
• Tv/ radio (of course)
• Designbureaus
• Boksbal
• Een showroom gevuld met inspirerende interieurmerken
• Luxueuze keuken, van alle gemakken voorzien (koffiezetapparaat, (stoom)oven, vaatwasser, cooker)
• Parkeerplekken voor de deur
• Creatieve toebehoren

Spreekt het huren van een werkplek bij All-In Living je aan? Neem dan snel contact op voor meer informatie of voor een kijkje bij ons op kantoor.

---

Bloggen, vloggen, Facebook...etc!

Wij inspireren jullie graag met alles wat er speelt op het gebied van interieurs en design. Het is dan ook zeer gemakkelijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes door met regelmaat onze blog te lezen. Daarnaast geven wij ook een kijkje in onze keuken met onze posts op InstagramFacebook, Twitter en met onze vlogs. Met deze korte filmpjes laten wij zien hoe het dagelijkse reilen en zeilen er hier op kantoor aan toe gaat en dat blijkt nogal eens op de lachspieren te werken ;)
All-In Living Blog
All-In Living Vlog