All-In Living contact

Happy holidays

Terwijl we deze nieuwsbrief schrijven is het 15 graden en lijkt het meer lente dan kerst. Toch staat de kerst al om de hoek te wachten! Met deze nieuwsbrief maken wij jullie wegwijs door alle kersttrends en hoe je deze makkelijk thuis toepast. Voor nóg meer kerstinspiratie ga je naar onze speciale kerst Pinterest pagina.

En wij gebruiken deze feestelijke nieuwsbrief ook graag voor een huishoudelijke mededeling. All-In Living sluit elk jaar haar deuren tussen kerst en oud&nieuw. Het designteam laat zich dan creatief weer op zodat wij in het nieuwe jaar kunnen knallen. Wij zijn dit jaar gesloten van 21 december tot en met 1 januari.

Tot slot willen wij deze nieuwsbrief natuurlijk ook gebruiken om onze lieve en trouwe volgers een héle gezellige kerst toe te wensen en alvast een spetterend oud en nieuw!

---

Kersttrends 2015

Elk jaar lopen wij met jullie de kersttrends door zodat je met gemak je interieur kerstproof kan maken. Lees hieronder over de 4 trends die wij voor jullie hebben geselecteerd.

De alternatieve kerstboom:

Vorig jaar vertelden wij al dat de traditionele kerstboom steeds meer uit het beeld verdwijnt en dat verschijnsel houdt ook dit jaar aan. Maar gelukkig zijn er vele leuke alternatieven! Op de afbeeldingen hieronder zie je lekker eigenwijze bomen die feestelijk, maar toch net even anders zijn.

 

Kerststyling:

Geen zin in het gedoe van een kerstboom? Met wat simpele styling items maak je je interieur zeer 'kerstig'. Een takje of een ornament hier of daar brengt je interieur al in de juiste sferen. Scheelt ook weer bij het opruimen in januari ;)

Pinterest

Kersttakken:

Door dennentakken door je huis te verspreiden komt er een heerlijke geur vrij. Tip: leg of hang ze boven de verwarming, dan ruikt je huis binnen no time heerlijk. De trend van de kersttakken is zeer minimalistisch. Het liefst zien wij de wortel zelfs nog in de transparante vaas zitten. Hang een enkele bal of een ornament in de tak, dat is meer dan voldoende.

De Slinger:

Vorig jaar ook al een hot item dus trek ze maar weer uit de kast die slingers! En ze mogen in alle soorten en maten. Zelf geknutseld of zelf gekocht. Met tekst of met glitters, alles mag dit jaar.

---

Projecten om trots op te zijn

Wij zijn standaard trots op al onze projecten aangezien we in élk project (groot of klein), onze ziel en zaligheid leggen. Maar sommige projecten steken er net even bovenuit, omdat ze qua creativiteit wat verder gaan dan gemiddeld. Zo zijn wij zeer trots op het kantoorinterieur dat wij momenteel ontwikkelen voor de ND-group. Dit bedrijf heeft zich onlangs gevestigd in een zeer luxe villa en zij hebben ons gevraagd een kantoorinterieur voor dit pand te ontwerpen. Passend binnen hun corporate identity uiteraard. Hieronder laten wij jullie het moodboard zien die wij voor deze klant hebben samengesteld:

---

Bloggen en Vloggen

Vorige maand hebben wij onze vlogs bij jullie geïntroduceerd en uiteraard stond er eind November weer een nieuwe klaar. Hiermee geven we jullie een inkijkje in de keuken van het All-In Living kantoor. Uiteraard bloggen we ook gewoon lekker door over allerlei nieuws op design gebied, trends en interieurs.
All-In Living Blog
All-In Living Vlog